Oana Turcu, aniversare la Atena, la 48 de ani. Cum a surprins-o Cristi Brancu: ”Am sărbătorit-o în fiecare zi” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Oana Turcu și Cristi Brancu au petrecut un weekend de vis la Atena. Prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP a ținut să îi facă o surpriză soției sale, de ziua ei de naștere. Ei au plecat în acest sejur împreună cu fiul lor, Tudor, de 11 ani. Cei doi soți se înțeleg de minune și au împlinit, pe 25 octombrie, 14 ani de la căsătoria lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Turcu și Cristi Brancu au petrecut, recent, un sejur prelungit în Atena. Minivacanța lor a venit cu prilejul zilei de naștere a Oanei, care a fost răsfățată ca la carte de fiul și de soțul ei. Expertă în beauty și prezentatoare TV, soția lui Cristi Brancu a împlinit 48 de ani.

img-20221103-wa0014img-20221103-wa0014

Oana Turcu și Cristi Brancu, vacanță la Atena

Oana Turcu a fost răsfățată de soțul ei, Cristi Brancu, într-o minivacanță de ziua ei, la Atena. Vedeta a împlinit 48 de ani pe data de 1 noiembrie. Cei doi au plecat în Grecia alături de fiul lor, Tudor, în vârstă de 11 ani. Prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV și soția lui au un mariaj longeviv, 25 octombrie ei aniversând 14 ani de căsnicie. Cei doi soți se înțeleg de minune și spun că se sfătuiesc unul cu celălalt atunci când vor să facă ceva.

Citește și: Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit 20 de ani:”Era imposibil să mergem înainte”

Citește și: Cum rezistă Oana și Cristi Brancu împreună, de 14 ani:”Suntem încăpățânați pe rând și…”

Citește și: Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre tatăl ei vitreg: ‘Era un om foarte inteligent. Uneori mai era și rău, n-ai ce să-i faci

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:Nu înțeleg ce…

'De ziua Oanei i-am făcut o surpriză. Am luat un avion cu destinația Atena, împreună cu Oana și cu Tudor. Am plecat să petrecem ziua Oanei și am stat un weekend prelungit la Atena și ne-am bucurat de toate lucrurile frumoase de acolo. Ne-am delectat cu preparate delicioase de tot felul, am fost la spa… Am stat la un hotel, care are chiar acea panoramă la Acropole, după cum ați văzut din fotografii', a declarat Cristi Brancu, pentru viva.ro.

Cristi Brancu și-a dus soția în pelerinaj la Sfântul Efrem cel Nou din Nea Makri

Una dintre surprizele prezentatorului emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV a fost pelerinajul la Sfântul Efrem cel Nou, de la Mănăstirea din Nea Makri, unde se întâmplă numeroase minuni. Oana Turcu și Cristi Brancu s-au rugat pentru sănătatea lor.

'Am fost împreună și într-un pelerinaj la Mănăstirea Efrem cel Nou, situată în apropierea localității Nea Makri. Este un loc cu minuni. Acolo merg oameni din toată lumea să se roage și să se închine la moaștele Sfântului Efrem pentru sănătate și pentru a fi bine. Ne-am rugat și noi pentru sănătatea noastră și am sărbătorit-o pe Oana în fiecare zi cât am stat în Grecia. Cu tot ce și-a dorit ea. Cele mai multe cadouri, evident, tot fiul nostru, Tudor, le-a primit', a declarat Cristi Brancu, prezentatorul Exclusiv VIP de la Prima TV.

Oana Turcu și Cristi Brancu sunt căsătoriți de 14 ani

Cristi Brancu a cunoscut-o pe Oana Turcu pe 21 ianuarie 2008 la o emisiune de-a lui, iar pe 25 ianuarie au avut prima întâlnire. De atunci, prezentatorul de la Prima TV spune că nu s-au despărțit mai mult de două-trei zile, din motive profesionale.

Prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP a invitat-o în oras pe Oana timp de patru luni. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul.

Au urmat mai multe cereri în căsătorie, Cristi îi tot propunea iubitei sale o viață în doi, iar pe data de 8 martie s-a decis să facă marele pas: a invitat-o pe Oana la mare, la Mangalia, la un hotel de lux. Acolo i-a dăruit un inel și a cerut-o oficial în căsătorie.

Oana Turcu și Cristi Brancu s-au casatorit pe data de 25 octombrie 2008, în Israel, la Tel-Aviv, iar naș de cununie le-a fost omul de afaceri Ion Antonescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton