Oana Sîrbu, confesiune dureroasă despre pierderea părinților ei, la un an distanță: „Practic, am rămas orfană”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Sîrbu a făcut o confesiune dureroasă despre pierderea părinților ei. Actrița și-a pierdut întâi mama, iar mai apoi tatăl, la doar un an distanță unul de celălalt. Moartea tatălui ei a fost o lovitură grea pentru ea, mai ales că acesta s-a stins din viață chiar înainte de Crăciun, în decembrie 2021. Deși nu se mai află printre noi, artista din „Liceenii' îi poartă mereu în suflet și în gând pe cei care i-au dat viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Sîrbu a făcut o confesiune dureroasă despre pierderea părinților ei. Într-un interviu, actrița din „Liceenii' a povestit cât de marcată a fost de moartea celor care i-au dat viață. Tatăl ei s-a stins chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut, lucru ce a întristat-o profund pe vedetă. Însă, deși fizic nu sunt lângă ea, artista continuă să le păstreze amintirea vie în suflet.

oana-sirbu-parintioana-sirbu-parinti

Oana Sîrbu și-a deschis sufletul în fața fanilor ei, într-un interviu amplu. Artista a făcut mai multe declarații emoționante despre părinții săi care, din păcate, nu se mai află printre noi. Cu toate că a rămas orfană, odată cu pierderea mamei și a tatălui, actrița continuă să se simtă ocrotită de ei de Sus, din Ceruri. Îi apar deseori în gânduri, vise, iar asta o face mai puternică.

Citește și: A murit Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu. Primele cuvinte ale artistei:”Dacă mai aveai un pic de răbdare…”

Citește și: În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul „Liceenii”:„Este la fel de șarmant'

Citește și: Cobra Tate, prima reacție, după ce el și fratele lui au fost acuzați de proxenetism și viol:”Se așteptau să avem droguri”

Citește și: Fulgy are din nou probleme cu legea! Miza:o țeapă de 600 de euro. Cum a ajuns în acest scandal

Oana Sîrbu, confesiune dureroasă despre pierderea părinților ei

Nu doar Oana Sîrbu a fost afectată de moartea părinților săi, ci și fiul ei. Acesta a avut o relație specială cu bunicii lui și i-a iubit foarte mult. Deși îi este greu, artista încearcă să rămână puternică, în ciuda durerii resimțite încă în suflet.

„Da, practic mi-e imposibil să vorbesc despre asta. Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele…

Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi', a spus Oana Sîrbu pentru ego.ro.

„Copilăria a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele'

Oana Sîrbu își amintește cu drag de copilărie. A fost un copil extrem de iubit, la fel ca fratele ei. Părinții o alintau în diferite feluri și are o mulțime de amintiri plăcute cu ei.

„Ei mă alintau în foarte multe feluri… Mama îmi spunea „cioculeț', când eram mică, iar tata îmi spunea „alifie', „pisoi', „ciudato!', „strengarițo', 'nucușoara'… Și câte și mai câte alinturi…

Am fost o fetiță dorită și iubită mult de ai mei și de întreaga mea familie, am apărut la zece ani după ce a venit pe lume fratele meu. Copilăria a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Pocnind din degete mă întorc adesea în timp și-mi îngrijesc copilul din mine cu amintiri dragi. Păstrez fizic amintiri din perioada aceea, de la mărgele și haine, până la oracole și pulovere croșetate de mătușa mea dragă', a continuat artista.

Cum se înțelege cu fiul ei

Tot despre băiatul ei, Oana Sîrbu a declarat că are o relație frumoasă cu el, de mamă-fiu. Consideră că are cea mai frumoasă personalitate de copil pe care a întâlnit-o. Trec împreună prin diferite provocări, dar și prin experiențe minunate și descoperă lumea împreună, în fiecare zi.

„Băiețelul meu e cel mai scump dar pe care mi l-am dorit și pe care viața mi l-a făcut. E la vârsta preadolescenței și a descoperirilor de tot felul, într-adevăr, e frumos, dar, cel mai important lucru e că are cea mai frumoasă personalitate de copil pe care am întâlnit-o. Nu știu dacă-mi seamănă, dar cu siguranță e influențat de personalitatea mea vulcanică, uneori.

Trecem împreună prin tot felul de provocări, dar și prin experiențe unice și minunate. Descoperim lumea în fiecare zi, dar și la sfârșituri de săptămână, la propriu, când ne luăm tălpășița și colindăm', a mai mărturisit actrița din Liceenii.

Sursă foto: Facebook, Instagram, ego.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton