Cine este Iolanda Bianca Buzilă de la Casa iubirii. Are 24 de ani

 Raiciu Adriana
.

Cine este Iolanda Bianca Buzilă de la Casa iubirii. 14 concurenți au pășit în noul reality-show Casa iubirii, de la Kanal D, luni, 4 aprilie. 7 fete și 7 băieți au decis să facă parte din acest proiect cu un singur gând: să își întâlnească marea iubire. Iolanda Bianca Buzila, în vârstă de 24 de ani, este una dintre concurente. Iată cu ce se ocupă în viață reală și ce se știe despre ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Iolanda Bianca Buzilă de la Casa iubirii. 14 concurenți au pășit în noul show Casa iubirii, de la Kanal D. Premiera a avut loc în data de 4 aprilie, iar 7 fete și 7 băieți au decis să facă parte din acest proiect. Una dintre concurente este Iolanda Bianca Buzila, o tânără de 24 de ani, care vrea să își întâlnească jumătatea în cadrul acestei emisiuni.

buzila-iolandabuzila-iolanda

S-a născut la Toplița, județul Harghita, însă de mai bine de zece ani locuiește în afara țării. Iată cu ce se ocupă în timpul liber și ce se știe despre ea.

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România’

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Ce relație are acum Oana Roman cu tatăl ei, Petre Roman:„Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor…’

Citește și: Iulia Albu îi dă replica lui Alex Velea, după ce a jignit-o în trecut:'Îți place să bârfești. Pentru că tu nu poți…'

Cine este Iolanda Bianca Buzilă de la Casa iubirii

Cine este Iolanda Bianca Buzilă de la Casa iubirii. Noul show matrimonial de la Kanal D a avut premiera luni, 4 aprilie, iar 14 concurenți au pășit în casă. 7 fete și 7 băieți au decis să participe la această emisiune pentru a-și întâlni jumătatea. Una dintre concurente este Iolanda Bianca Buzila, o tânără de 24 de ani, care locuiește de mai bine de opt ani în Austria.

Iolanda Bianca Buzilă a lucrat în cadrul unei firme de pariuri sportive, iar acum este decisă să se axeze și pe viața personală. Astfel, a pășit în casa Iubirii pentru a întâlni un tânăr pe placul ei. Rămâne de văzut dacă va forma un cuplu cu vreun băiat.

 „Vreau să-mi găsesc marea iubire'a declarat Iolanda Bianca Buzila.

Când se difuzează Casa iubirii, la Kanal D

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

Andreea Mantea a explicat că va fi cu ochii pe concurenți, pentru a se asigura că participanții respectă regulamentul.

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca „tutore, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi, a spus Andreea Mantea.

sursă foto- Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton