Cine este Rareș, concurent la Insula Iubirii. E specialist IT

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Rareș, concurent la Insula Iubirii. Rareș este unul dintre concurenții de la Insula Iubirii, sezonul 6. El și restul bărbaților înscriși în emisiune vor petrece 21 de zile „de foc' alături de cele mai tari ispite feminine. La fel ca restul colegilor săi, și el este pregătit să-și testeze relația, în cel mai dur test al fidelității. Rămâne de văzut dacă va reuși sau nu să spună „nu' tentației. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Rareș, concurent la Insula Iubirii. Peste scurtă vreme, la Antena 1 va reveni unul dintre cele mai așteptate show-uri. Filmările pentru Insula Iubirii s-au încheiat, astfel că emisiunea urmează să fie difuzată la televizor. Telespectatorii abia așteaptă să-i cunoască pe noii concurenți, dar și pe noile ispite, atât pe cele masculine, cât și feminine.

rares-insula-iubirii-12rares-insula-iubirii-12

Cine este Rareș, concurent la Insula Iubirii. Dintre cele aproximativ 1000 de cupluri înscrie la Insula Iubirii, sezonul 6, doar cinci au reușit să se califice. Rareș și iubita lui, Cerasela, se numără printre cele cinci perechi norocoase care au trecut de casting. Amândoi s-au declarat siguri pe relația lor, spunând că la un astfel de cuplu au visat dintotdeauna.

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: Cine este Marco Cigognini, ispita de la Insula Iubirii.Cum a ajuns italianul să se mute în România

Citește și: Liviu Puștiu, pagube de 100.000 de euro, după incendiul de la centrul comercial din București:„A ars tot, investisem…'

Citește și: Lusia Smetanina, fosta balerină de la „Surprize, surprize', izolată într-un apartament din Kiev:„Mă rog să trăim!'

Cine este Rareș, concurent la Insula Iubirii

Cine este Rareș, concurent la Insula Iubirii. Rareș, pe numele lui complet Rareș Panțiru, formează un cuplu de doi ani cu iubita lui. El și Cerasela, o moldoveancă mutată în București, au decis de comun acord să se înscrie în noul sezon Insula Iubirii. Conform spuselor lor, au luat această hotărâre mai mult pentru ea, pentru a trece peste un bagaj emoțional din trecut.

Rareș are 28 de ani și este mai mare cu doi ani decât iubita lui. Concurentul de la Insula Iubirii și-a cunoscut partenera în mediul online, atunci când aveau cea mai mare nevoie unul de altul. Când s-au găsit, și-au dat seama că vor să aibă o relație serioasă.

Rareș de la Insula Iubirii e specialist IT

Cine este Rareș, concurent la Insula Iubirii. Rareș de la Insula Iubirii este specialist IT. Iubita lui, Cerasela, activează în alt domeniu. Ea e consultant de fonduri europene, conform comunicatului de la Antena 1.

„Cerasela (26 de ani), consultant fonduri europene şi Rareş (28 de ani), specialist IT aduc pe Insulă o poveste atipică, ce durează de aproape 2 ani. Cei doi s-au cunoscut online, atunci când sperau mai puţin, dar când aveau mai multă nevoie unul de altul. Fiecare simţea că e momentul să pună bazele unei relaţii serioase.

Decizia de a participa la acest show au luat-o împreună. Hotărârea a fost luată mai mult pentru ca Cerasela să depăşească un bagaj emotional din trecut, care se reflectă însă în relaţia lor', se prezintă în comunicat.

Rareș de la Insula Iubirii, despre iubita lui: „Am încredere 100%'

Cine este Rareș, concurent la Insula Iubirii. În filmulețul de prezentare, Rareș de la Insula Iubirii a susținut că are încredere deplină în Cerasela. La rândul ei, tânăra a declarat că el e sufletul ei pereche.

„Relația noastră este practic ce mi-am dorit. Eu pot spune despre ea că am încredere 100%', a spus Rareș de la Insula Iubirii, completat astfel de Cerasela: „Este sufletul meu pereche. Relația noastră este mai puternică decât orice tentație'.

Ce studii are Rareș de la Insula Iubirii

Cine este Rareș, concurent la Insula Iubirii. La fel ca partenera lui, nici Rareș nu are prea multe fotografii postate în mediul online. Din descrierea lui de pe Instagram aflăm că tânărul are un motto în viață. Acesta este: „Nothing is impossible if you want it enough!' (în traducere – „Nimic nu este imposibil dacă îți dorești suficient!').

Potrivit informațiilor postate de Rareș pe Facebook, el a fost student în cadrul Universității Politehnica din București între anii 2013 – 2017. Acesta a absolvit Matematică-Informatică Aplicată În Inginerie la Facultatea de Știinte Aplicate.

Cine sunt ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Sursă foto: Facebook, Comunicat de presă Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton