„Va urma jihad. Nu a văzut-o pe mama de peste 6 luni”. Oana Roman susține că sora ei, Catinca, refuză să o viziteze pe Mioara Roman. Ce acuzații îi aduce lui Marius Elisei

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman susține că sora ei, Catinca, refuză să o viziteze pe Mioara Roman. Oana Roman s-a despărțit de tatăl fiicei sale, după 10 ani de relație. În urmă cu ceva timp, vedeta a susținut pe rețelele de socializare că Marius Elisei nu contribuie la creșterea fiicelor lor. De asemenea, Oana a susținut că sora ei, Catinca, nu vrea să-și viziteze mama.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman susține că sora ei, Catinca, refuză să o viziteze pe Mioara Roman. Oana Roman a răbufnit în mediul online, la adresa fostului ei soț, dar și la adresa surorii sale, Catinca. Vedeta s-a despărțit recent de Marius Elisei, iar a simțit să spună tot ce are pe suflet. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că sora ei nu și-ar mai fi vizitat mama de șase luni.

328588886_690390589451011_1715430040712673813_n328588886_690390589451011_1715430040712673813_n

Vedeta a postat în mediul online un mesaj surprinzător. Oana Roman trece prin momente grele după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Pe lângă separarea de fostul partener, fiica lui Petre Roman se pare că este supărată pe sora ei, Catinca, deoarece, spune Oana, refuză să o viziteze pe mama lor.

Citește și: „Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște'. Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei

Citește și:Oana Roman și Marius Elisei, mesaje cu subînțeles după ce s-au despărțit: „Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu'

Citește și:O femeie a fost dată în judecată de un prieten, pentru că l-a refuzat ca iubit. Bărbatul cere daune de 3 milioane de dolari

Citește și:Cum arată acum fiul Elenei Băsescu. Traian Junior a împlinit 8 ani

Oana Roman susține că sora ei, Catinca, refuză să o viziteze pe Mioara Roman

Oana Roman traversează o perioadă dificilă. Afacerista s-a despărțit de Marius Elisei, la scurt timp după ce au împlinit 10 ani de relație. Vedeta a declarat că separarea este definitivă și a recunoscut că trece prin momente grele. Mai mult, fiica lui Petre Roman a susținut în urmă cu putin timp că sora ei, Catinca, refuză să o viziteze pe Mărioara Roman la centrul de recuperare. Oana a spus că sora ei refuză în continuare să meargă la mama ei, deși nu ar mai fi văzut-o de șase luni.

„Iar azi sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund.', a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: „Marius nu contribuie cu nimic la creșterea Isabelei”

Oana Roman este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, vedeta a mărturisit că a rupt orice legătura cu Marius Elisei, iar acesta nu ar contribui cu ajutor financiar la creșterea fiicei lor, Isabela.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat.', a spus Oana Roman în mediul online.

Oana vrea să renunțe la numele de familie al soțului ei

În urmă cu câteva zile, Oana Roman și-a anunțat fanii că s-a despărțit de fostul ei partener, Marius Elisei. Se pare că separarea este definitivă, iar Oan Roman este decisă să renunțe la numele de familie al acestuia. Fiica lui Petre Roman nu își mai dorește să mai apară pe rețelele de socializare cu numele fostului ei soț.

„Am nevoie de ajutor de la cineva care chiar se pricepe. De foarte mult timp încerc să-mi schimb numele, adică „username-ul', pe Instagram. Îmi apare chestia asta și nu știu unde să găsesc: contact suport. Știe cineva cum fac cerere să-mi schimb numele?', a scris Oana Roman pe Instastory.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton