Fetița Marei Bănică a împlinit un an. Ce a ales Donca de pe tavă: "Viața îi va fi ca un joc"

 Dumba Gabriela
.

Fetița Marei Bănică a împlinit un an și, prin urmare, a avut de ales trei obiecte de pe tava destinului, conform tradiției. Mara Bănică a dezvăluit ce a ales fiica ei și ce anume simbolizează fiecare în parte, bucuroasă că unul dintre ele indică faptul că viața micuței Donca va fi ca un joc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fetița Marei Bănică a împlinit un an. În familia Marei Bănică este mare sărbătoare astăzi pentru că fiica ei împlinește un an și este și ziua de naștere a mamei sale, care a împlinit 68 de ani. Pentru că le are aproape, dar și pentru toată bucuria pe care i-o oferă zi de zi, Mara Bănică le-a mulțumit public celor două sărbătorite speciale din viața ei și le-a asigurat de toată dragostea pe care le-o va purta la infinit.

270315281_10227379255848299_6972715037340441808_n270315281_10227379255848299_6972715037340441808_n

Fetița Marei Bănică a împlinit un an

Mara Bănică a anunțat pe rețelele de socializare dubla sărbătoare din familia ei, iar mai apoi a dezvăluit ce a ales Donca de pe tavă, la împlinirea vârstei de un an.

„Prima face 68. A doua împlinește un an. Mama mea și Donca mea. Ale mele. La mulți ani, fetelor! Vă mulțumesc fiecăreia în parte pentru tot ce mi-ați adus în viață. Vă iubesc!', a scris Mara Bănică, pe conturile de socializare, în dreptul unei imagini cu mama și fiica sa.

Ce a ales de pe tavă

Conform tradiției, micuța Donca a trebuit să aleagă de pe tava destinului trei obiecte, despre care se spune că i-ar putea influența destinul și cariera.

„A ales pixul, deci ar fi jurnalistă ca mine, apoi a ales jucăria și îmi place să cred că ii va fi viața ca un joc, iar ultimul obiect a fost un ceas. A mai luat și banii, dar se spune că primele trei obiecte contează', a spus Mara Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

De ce a ales Mara Bănică numele Donca pentru fetița ei

Mara Bănică a dezvăluit de ce a ales numele Donca pentru fetița ei, atunci când a postat prima fotografie cu ea pe rețelele de socializare.

„Ea este Donca Maria', a scris Mara Bănică pe Facebook. Numele pe care jurnalista l-a ales fiicei sale este unul foarte rar întâlnit. Donca o chema și pe sora lui Serghei Mizil, iar Mara Bănică are o relație foarte bună cu acesta.

Mi-am dorit mult să am o fetiță cu numele Donca, încă de la primul copil. Eu și pe Dima îl strigam Donca când era în burtică! Nu am știut că e băiețel că nu stătea să vedem sexul. Am crezut până la șapte luni că e fetiță și că o va chema Donca', a povestit Mara Bănică.

Citește și:Oana Roman și Marius Elisei, mesaje cu subînțeles după ce s-au despărțit: „Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu’

Citește și:O femeie a fost dată în judecată de un prieten, pentru că l-a refuzat ca iubit. Bărbatul cere daune de 3 milioane de dolari

Citește și:Georgina Rodriguez, prima apariție publică după moartea fiului ei. Cum s-a afișat iubita lui Cristiano Ronaldo la Cannes

Citește și:Adelina Pestrițu a împlinit 36 de ani. Ce intervenție estetică și-a făcut de ziua ei de naștere: „Vreau să păcălesc buletinul’

Mara Bănică pleacă în vacanță fără fiica ei, Donca

Mara Bănică urmează să plece într-o vacanță, alături de iubitul ei și fiul Dima. În schimb, micuța Donca nu merge cu ei la un drum atât de lung și preferă să o lase în siguranță acasă.

„Plecăm pe 17 februarie, doar cu Dima, o săptămână la New York, E o vacanță luată mai de mult, după ce m-am intors din junglă. Nu o luăm și pe cea mică. E greu cu un copil mic, e frig. Rămâne familia cu ea, bona, dar de Paște vom pleca împreună', a dezvăluit Mara Bănică.

Mama Marei Bănică, tristă de ziua ei

Pentru mama Marei Bănică a fost prima zi de naștere, pe care a sărbătorit-o fără soțul ei, care a murit spre finalul anului trecut.

„A fost rima petrecere, primul eveniment important de familie la care el nu a fost fizic. Mi-au dat lacrimile când a început o piesă în italiană. Lui îi plăcea să asculte muzică italienească', a spus emoționată mama Marei Bănică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton