Oana Roman, schimbare radicală de look. Vedeta nu a mai fost văzută niciodată așa

 Stamen Diana
.

Recent, Oana Roman a făcut o schimbare de look care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Vedeta nu a mai fost văzută niciodată așa. Cu părul roz, Oana Roman a fost la Acadelia, spectacolul pe care Delia l-a avut la Sala Palatului.

Deși Oana Roman nu are un stil vestimentar extravagant, atunci când a participat la Acadelia, vedeta ne-a lăsat fără cuvinte cu look-ul pe care l-a adoptat. Cu două codițe și extensii roz, Oana Roman s-a simțit ca un copil. Deși mulți au criticat-o pentru cum s-a îmbrăcat, aceasta a declarat că pe ea nu o afectează deloc comentariile răutăcioase, iar în seara respectivă s-a simțit foarte bine.

'Mi-am dorit să fiu copil, din nou, pentru că despre asta era vorba în acest concert cu multe acadele și cu multă culoare, cu multă copilărie. Atunci… am fost la fete la salon și mi-au făcut acele cozi cu păr roz. Mi-au făcut pur și simplu două cozi și mi-am pus ghetuțele alea roz, pe care le-am luat de la o prietenă. Am zis: hai să fiu un copil pentru o zi. Să știi că m-am simțit foarte bine. Pe mine mă interesează prea puțin dacă altora le place sau nu, important e că m-am simțit foarte bine. Chiar m-am distrat și m-am bucurat și am profitat de momentul acela', a declarat Oana Roman pentru VIVA!.

Oana Roman, schimbare de lookOana Roman, schimbare de look

Citește și: Cu Oana Roman despre lumea mondenă și statutul de persoană publică: „Cel mai important este să nu-ți minți publicul niciodată și pentru nimic' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman ține dieta Adelinei Pestrițu. Ce mănâncă vedeta

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton