Oana Roman, reacție neașteptată la 3 săptămâni de la despărțirea de Marius Elisei: "Dacă mai primesc..."

 Laciu Andreea
.

Oana Roman i-a luat prin surprindere pe admiratorii ei online. Reacția recentă a vedetei le-a dat multora de gândit în privința unei posibile împăcări între Oana și soțul ei, Marius Elisei. De altfel, nu este prima dată când aceștia au probleme în căsnicie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Una dintre fanele Oanei Roman i-a scris acesteia să renunțe la Marius Elisei și să îl lase în pace, fiindcă nu merită atenția ei. Vedeta a reacționat rapid și i-a taxat dur pe toți cei care îl vorbesc de rău pe tatăl fetiței ei. Cu toate că acesta a lăsat-o fără afacere, cum recunoștea chiar ea, se pare că nu își dorește să îl atace în vreun fel.

„Dacă mai primesc un singur comentariu în care cineva își permite să vorbească urât pe încă soțul meu și tatăl copilului meu, sau își permite să-și dea cu părerea fără să fie întrebat, despre ce ar trebui să fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc', a fost comentariul postat pe Oana Roman.

Oana-Roman-și-Marius-Elisei-divorț-1-1Oana-Roman-și-Marius-Elisei-divorț-1-1

Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman 

Marius Elisei a făcut primele declarații oficiale despre divorțul de Oana Roman. După ce vedeta a anunțat că soțul ei a plecat de acasă, după ce a lăsat-o și fără afacere, acum bărbatul a ieșit public să lămurească situația.

„Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac. Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar’, a declarat Marius, pentru Click!

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: „Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama'!

Citește și: Îl mai ții minte pe Soso de la Big Brother? Este medic-șef la Urgență, în Germania:„Nu tratați coronavirusul ca pe o simplă gripă'

Citește și: Mioara Roman suferă de o boală gravă. Oana Roman, cu lacrimi în ochi: „Are un Parkinson foarte agresiv'

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. Vestea dură primită de cea mai bătrână mamă din România:„Să ne rugăm lui Dumnezeu'

Ce spune Oana despre depărțirea de Marius Elisei

Dacă este să ne luăm după această declarație de mai sus, nu pare că Marius Elisei regretă plecarea din casa pe care o împărțea cu Oana Roman. Nu este însă prima oară când mariajul vedetei scârțâie din temelii, după cum a recunoscut chiar ea, în numeroase ocazii.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei.

Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment dat, se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Și atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni’, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea Trăiri cu Andreea Mantea.

Ce este intermittent fasting, dieta pe care o ține vedeta

Înainte de a fi o dietă propriu zisă, este mai mult un stil de viață. Oana Roman a reușit să slăbească mult cu această dietă, iar asta se vede din fotografii, chiar dacă este acuzată că își modifică pozele, vedeta a publicat dovezi care îi vin în ajutor.

Postul intermitent are la baza autofagia, procesul prin care corpul își poate consumă propriile celule si componente deteriorate. „Auto’ înseamnă pe sine și „fagein’ înseamnă a mânca. Deci semnificația literală a autofagiei este „a se mânca pe sine” .

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton