Irina Pavlenco se căsătorește cu fostul soț al Ralucăi Podea. Cele două au devenit prietene

 Lupescu Anca
.

Irina Pavlenco, fosta componentă a trupei 'Sweet Kiss', se mărită cu fostul soț al Ralucăi Podea. Raluca Podea, femeia înșelată și părăsită de Florin Pastramă, actualul soț al Birgittei Sfăt, ar putea fi invitată curând la nunta fostului ei soț. Irina Pavlenco este o celebră cântăreață a anilor 2000, 'Alin, Alin'sau 'Floare albă, floare neagră' au fost două dintre hiturile interpretate de trupa Sweet Kiss, iar blondina din trupă se numește Irina Pavlenco.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina are 43 de ani, iar ultimii 8 i-a petrecut alături de Valentin, fostul soț al Ralucăi Podea, cu care aceasta are și un băiat de vârsta liceului. Mai mult decât atât, Irina și Raluca s-au împrietenit și se înțeleg de minune.

sweet-kiss-2021sweet-kiss-2021

În urmă cu doi ani, în noaptea de Revelion, Valentin i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă și i-a propus, în genunchi, să rămână toată viața împreună. Irina a acceptat iar nunta ar fi trebuit să aibă loc, dacă nu ar fi venit pandemia.

Irina Pavlenco a trecut prin clipe dificile, după ce mama ei a murit

Irina Pavlenco din trupa Sweet Kiss a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Mama artistei, în vârstă de 65 de ani, a murit, la scurt timp după ce a aflat că are o tumoră pe creier. Anunțul a fost făcut de interpretă, pe contul de socializare.

„Ai plecat într-o lume mai bună, mama mea. Ai plecat la căsuța ta din ceruri să ne veghezi de acolo. Ești și vei rămâne sufletul nostru, cea mai bună mama din lume, mama pe care n-o vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace! Te iubim și te vom iubi mereu! Vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna!??❤️?', a transmis Irina Pavlenco pe reţelele de socializare. Recent, Irina a anunțat că mama ei a suferit un accident vascular.

Citește și: Secrete din culisele meseriei de prezentator TV.Cum a învățat Geanina Ilieș să se machieze și de ce se trezea la 3 dimineața

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Geanina Ilieș după ce acesta a înlocuit-o emisiunea „Gospodar fără pereche'

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv:„O relație toxică, m-am speriat’/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu revine în televiziune.Cu ce post a semnat contractul

„Bună seara! Vreau să vă spun că trec prin momente foarte grele, am vrut sa trec singura prin această suferința, dar nu știu cât de puternică sunt. De curând, mama mea a făcut un accident vascular in urma căruia am descoperit ca are și o tumora pe creier . Mâine dimineața va face o operație, singura mea dorința la voi este ca mâine dimineața sa va rugați împreuna cu mine și familia mea ca mama să treacă cu bine de această operație. Nu pot exprima durerea mea în cuvinte când vine vorba de mama. Ma rog la Dumnezeu zi și noapte ca ea să fie bine cât mai mult timp posibil. Pe mama mea o cheamă Constanta! Mai jos am pus o melodie scrisă de trupa Sweet Kiss, intitulată: «Mama». Dumnezeu sa vă binecuvânteze!', a scris Irina Pavlenco pe pagina ei oficială de Facebook, la momentul acela.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton