Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, la aniversarea a 10 ani de relație: "Ți-aș spune ceva..."

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, la aniversarea a 10 ani de relație. Oana Roman și Marius Elisei au celebrat, recent 10 ani, de când formează un cuplu. Cei doi au reușit să treacă împreună peste momentele de cumpănă din relație și sunt părinții unei fetițe superbe, pe nume Iza. Fiica lui Petre Roman a postat pe rețelele de socializare un mesaj neașteptat, adresat lui Marius Elisei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, la aniversarea a 10 ani de relație. Influencerița în vârstă de 46 de ani și-a găsit jumătatea în persoana lui Marisu Elisei în urmă cu 10 ani. Relația dintre cei doi nu a fost lipsită de obstacole și despărțiri, însă, din fericire, și-au dat seama că aparțin unul lângă celălalt. Chiar dacă nu s-au căsătorit, Oana Roman și Marius Elisei sunt părinții unei fiice minunate, în vârstă de 8 ani. Cuplul a aniversat recent un deceniu împreună, iar vedeta i-a adresat un mesaj emoționant partenerului de viață.

screenshot_20230113_112105screenshot_20230113_112105

Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, la aniversarea a 10 ani de relație

Oana Roman și partenerul ei, Marius Elisei, formează un cuplu care a depășit multe obstacole, pentru a rămîne împreună asemenea unei familii adevărate. Influencerița și partenerul au celebrat recent 10 ani de iubire împreună. Oana Roman i-a adresat lui Marius Elisei un mesaj extrem de impresionant. Aceasta a postat poemul „Definiția unui strigăt” al scriitorului Octavian Paler, o declarație de dragoste autentică și plină de sensibilitate.

Citește și: Oana Roman susține că nu o ajută nimeni să o îngrijească pe Mioara Roman: „Eu fac singură tot, e foarte multă presiune'

„Azi 10 ani. Prea mult si prea des privim in directii diferite.
„Ţi-aş spune ceva,/despre noi,/despre zăpada de-afară,
despre dragostea mea.
Ţi-aş spune ceva,/orice,
numai să nu crească iarba tăcerii între noi.
Ţi-aş spune ceva,/ce-ai ştiut,/sau ce ştiu,
dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi
şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu.”, a fost mesajul Oanei Roman.

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei nu au pozat niciodată în cuplul ideal, ci au recunoscut deschis că de-a lungul relației lor au existat anumite probleme. Cu doar câteva zile înainte de aniversarea a 10 ani de relație, Oana Roman a vorbit foarte sincer despre zvonurile apărute despre familia ei în presă, de-a lungul anilor. Vedeta a menționat că va relatat pe blogul ei detalii din culisele relației cu Marius Elisei, pentru a spune care este de fapt situația dintre ei.

Citește și: Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, detalii de culise despre filmul Teambuilding și prietenia cu BRomania: „E o întâmplare când Anca Dinicu mi-a…' / EXCLUSIV

Citește și: Madonna, topless pe Instagram, la 64 de ani.Imaginile care au stârnit controverse

'Pe 13 ianuarie sunt 10 ani de când ne-am cunoscut. S-a scris despre noi mai mult decât am vorbit noi despre noi. Mă gândesc să scriu eu un fel de scrisoare deschisă. Să spun și eu adevărul meu. Cu ocazia asta voi începe să scriu și pe blog', a scris Oana Roman, pe conturile sale de socializare

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton