Mircea Eremia, mesaj pentru fosta sa iubită, Maria Lungu de la Survivor 2023: "Sper să își îndeplinească visul legat de..."

 Dumba Gabriela
.

Mircea Eremia i-a transmis un mesaj de susținere fostei sale iubite, Maria Lungu, concurentă la Survivor România 2023. Deși dă de înțeles că nu mai sunt nici măcar prieteni acum, Mircea Eremia o încurajează, totuși, pe Maria Lungu și speră să fie învingătoare la Survivor 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost eliminată de la „Puterea Dragostei”, Maria Lungu, care acum este concurentă la Survivor 2023, și-a refăcut viața alături de fratele Alinei Eremia. Povestea lor nu a durat, însă, prea mult, iar după câteva luni au decis să pună punct relației. Nu există resentimente între ei și Mircea Eremia îi ține pumnii la Survivor.

maria-lungu-official-150297568-437819684103600-1826962574189127410-nmaria-lungu-official-150297568-437819684103600-1826962574189127410-n

Ce spune Mircea Eremia despre participarea Mariei Lungu la Survivor 2023

Și lui Mircea Eremia i-ar plăcea să meargă la Survivor și a dezvăluit că în trecut a fost contactat să fie unul dintre concurenți, însă nu s-a ajuns la o înțelegere în cele din urmă. Între timp, însă, o susține pe Maria Lungu, fosta sa iubită.

„Noi nu mai vorbim de multă vreme. Nu mai există nimic între noi (n.r.: dă de înțeles că nici măcar o relație de prietenie). Ce pot să zic despre participarea ei? Îi doresc multă baftă în tot ceea ce face. Sper să își îndeplinească visul legat de acest concurs', a declarat Mircea Eremia pentru FANATIK.

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică, pe coperta VIVA de martie!Iulia Albu vorbește despre relația cu fiica, iubitul și familia ei

Citește și: Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023. Primele reacții:'Nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau…'

Citește și: Jorge și Răzvan Danciu s-au certat la Survivor 2023. Ce vorbe dure și-au adresat:„La 20 de ani, demonstrez mai multă educație decât tine’

Și lui Mircea Eremia i-ar plăcea să meargă la Survivor

Întrebat dacă există care este cel mai mare impediment de care s-ar putea lovi într-un astfel de concurs, Mircea Eremia spune că indiferent de fobie, el ar putea să depășească orice situație mai anevoioasă. A recunoscut, totuși, că la foame ar fi destul de agitat și nervos.

„Sunt un om care reușește să treacă repede peste orice frică, sunt destul de cerebral ca să pot depăși orice obstacol când mă concentrez. Ca să înțelegi cum funcționez, mie, de exemplu, îmi era frică de înălțime.

Chiar și așa, am sărit de două ori cu parașuta. Reușesc imediat să mă obișnuiesc cu toate fobiile. E clar că există frici când vine vorba de un astfel de concurs… Acolo unde e frică, trebuie să existe și control asupra fricii. Cât despre foame, cred că aș fi câteva zile nervos până m-aș obișnui', a mai zis Mircea Eremia.

Cine este Maria Lungu de la Survivor 2023

Maria Lungu nu a avut noroc în dragoste, dar acum speră să aibă mai mult succes în jungla din Republica Dominicană.

Maria Lungu are 27 de ani și provine din Chișinău, Republica Moldova. Este blondă și are ochii verzi. În anul 2021, a participat la Puterea Dragostei, acolo unde a fost iubita lui Cristian Marinescu. Din păcate, însă, cuplul lor s-a destrămat la puțin timp de la terminarea emisiunii.

În luna mai a anului trecut, s-a oficializat relația ei cu Mircea Eremia, fratele cântăreței Alina Eremia, dar Mircea Eremia a dezvăluit la puțin timp, la televizor, că este iar un bărbat liber.

Culmea, ulterior, Maria Lungu a anunțat și ea public că nu avea habar de decizia luată de fostul ei iubit și că nu știa că acesta s-a despărțit, de fapt, de ea.

„Sunt bucuroasă să vă anunț official ca fac parte din echipa RĂZBOINICILOR a noului sezon Survivor România. Sunt pregătită pentru a face față tuturor provocărilor. Sper sa ma susțineți pe tot parcursul emisiunii și să ma urmăriți', a scris ea pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton