"Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem". Oana Roman, acuzații grave pentru Marius Elisei, după despărțire

 Radulescu Ruxandra
.

Marius Elisei îi cere Oanei Roman să renunțe la numele Elisei. Conflictul dintre Marius Elisei și Oana continuă. Fostul partener al influenceriței i-a solicitat să nu mai folosească numele „Elisei”, ca nume de utilizator pe Instagram, unde aceasta apare ca Oana Roman Elisei. Fiica fostului premier a făcut publică întreaga conversație pe InstaStory și s-a observat că Oana Roman îl are pe Marius Elisei în agendă, cu apelativul de „Iubire”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei îi cere Oanei Roman să renunțe la numele Elisei. Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a avut loc într-o manieră cu totul neașteptată, chiar după ce sărbătoriseră 10 ani de relație. Influenerița l-a acuzat pe fostul partener că nu contribuia financiar la cheltuielile casei, dar și că a fost vvictima abuzului emoțional, de-a cursul mariajului cu Marius Elisei. Recent, Oana a făcut publică o conversație, în care tatăl fiicei sale, îi solicita să renunțe la numele „Elisei”, pe care aceasta îl folosește încă pe Instagram. Pe de altă parte, postarea a scos la iveală faptul că Oana Roman încă îl mai are pe Marius Elisei în agenda telefonului cu apelativul de alint „iubire”.

3-23-2

Marius Elisei îi cere Oanei Roman să renunțe la numele Elisei

Oana Roman și Marius Elisei sunt la cuțite după ce s-au despărțit a la puțin timp după ce sărbătoriseră 10 ani de relație. Cei doi au fost chiar și căsătoriți, însă divorțaseră în urmă cu doi ani. Ifluencerița a păstrat și după despărțire numele de utilizator „Oana Roman Elisei”, pe Instagram. Acest fapt ce nu-i convine deloc lui Marius, care i-a cerut să renunțe la numele de „Elisei”. Oana Roman a făcut publică conversația și se poate vedea că vedeta îl are în agendă pe fostul partener cu numele de „Iubire”.

Citește și: „Așteptați jihadul atunci’. Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Citește și: „Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște’. Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei

„Am nevoie de ajutor de la cineva care chiar se pricepe. De foarte mult timp încerc să-mi schimb numele adică «username-ul» pe Instagram. Îmi apare chestia asta și nu știu unde găsesc: contact support. Știe cineva cum fac cerere să-mi schimb numele?', a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: „Îmi dai tu termen la ce?'

Marius Elisei:„ Ca până marți să îți ștergi numele de Elisei de pe toate rețelele de socializare.'

Oana Roman: „L-am șters. La instagram trebuie să dea ei o aprobare. Stai calm. (…)'

„Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem”. Oana Roman, acuzații grave pentru Marius Elisei, după despărțire

Oana Roman a mai făcut o dezvăluire tulburătoare pe rețelele de socializare, în care a mărturisit că a suferit ani de abuz emoțional în timpul mariajului cu Marius Elisei. Influencerița a decis să facă această confesiune, după ce mulți i-au reproșat faptul că face publice amănunte din viața ei intimă.

Citește și: Ce spune Adela Popescu despre revenirea la Vorbește Lumea: „Aștept noi provocări. Dorința mea acum este să…

Citește și: „Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înșela pe banii mei. Gabriela Cristea, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat

'Foarte mulți mi-au scris că spăl rufele în public. Nu. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău. Trebuie să avem curaj să ne exprimăm. Nu este vorba despre spălat rufele în public, asta este o prostie inventată. Este despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcată în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem. Ca mine sunt milioane de femei. Nu trebuie să tăcem. Eu nu mai protejez pe nimeni. Eu am curaj să vorbesc despre ceea ce am trăit', a spus Oana Roman pe Instagram.

Ce i-a reproșat Oana Roman lui Marius Elisei după despărțire

Oana Roman și Marius Elisei au pus punct unei relații de 10 ani, din care a rezultat o fiică, pe nume Isabela. Influencerița a dat vestea pe contul de Instagram și a menționat că a fost o decizie de comun acord, însă Marius a decis să plece mai devreme decât stabiliseră, lăsând-o să se ocupe de toate responsabilitățile.

„Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură cu toate pe cap', a spus Oana Roman pe Instagram.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton