Cum arată fetița cuplului Flick - Denisa Filcea. Prima imagine: "Îți prezint azi lumea mea. Eva Maria"

 Dumitrache Laura
.

Flick și soția sa Denisa Filcea au devenit părinți pentru prima dată în luna iunie, anul trecut. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, Eva Maria. Recent, Flick și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat prima imagine cu chipul fiicei sale. De asemenea, acesta i-a dedicat o poezie specială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fetița cuplului Flick – Denisa Filcea. Flick a deveni tată pentru prima oară anul trecut, când soția sa, Denis Filcea a născut o fetiță. Eva Maria a venit pe lume pe 23 iunie 2022, aducându-le multă bucurie părinților ei. Acum, Flick le-a arătat internauților chipul fiicei sale, Eva Maria.

fiica lui flickfiica lui flick

Flick a decis să le arate fanilor lui chipul fiicei sale. Până acum, Denisa Filcea și soțul ei nu au arătat public fața micuței, ci au vrut să fie discreți. Acum, cei doi au decis să le facă o surpriză internauților.

Citește și: Ce spune Denisa Filcea, soția lui Flick, despre a doua sarcină: „Urmează un copil, după un alt copil”

Citește și:Flick a împlinit 39 de ani. Ce surpriză i-a făcut soția lui, Denisa Filcea: „Cât de tare'

Citește și:Cristi Pulhac a devenit tată: „A fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult”. Ce nume are fiul lui

Citește și:Familia Cristinei Almășan, lovită de cutremurul din Turcia. Vloggerița abia s-a întors de acolo: „Eram și cu fetița”

Cum arată fetița cuplului Flick – Denisa Filcea. Prima imagine cu chipul ei

Denisa Filcea a născut pe 23 iunie 2022 o fetiță perfect sănătoasă. Flick, pe numele său real Sebastian Filcea, a devenit tată pentru prima oară, iar acum a publicat prima imagine cu chipul micuței Eva Maria.

Fetița apare îmbrăcată în roz pal și poartă o bentiță pe cap. Alături de imagine, Flick a postat și o poezie specială. „Avem o fericire anume. Ce n-o știam până la ea. Cu bucurie, dragă lume, Eu iți prezint azi Lumea mea Eva Maria', a scris Flick în dreptul imaginii. Postarea a strâns aproximativ 80.000 de aprecieri.

Fanii au fost surprinși când au văzut imaginea cu micuța Eva Maria și l-au felicitat pe Flick și i-au făcut numeroase complimente. „Wow! Ce frumoasă și scumpă este! (…) ai, ce ochi! E superbă! Să crească mare, sănătoasă și să vă aducă multe bucurii! E o fetiță frumoasă foc, ca mama ei! Și ca tatăl, bineînțeles! (…)Felicitări, să crească mare și sănătoasă că frumoasă este, să vă bucurați de ea.. Doamne ajută (…) Wow! Cât poate fi de frumoasă. Să crească mare și sănătoasă. Să vă bucurați de ea. (…)Adorabilă!!! Săa fie sănătoasă și fericită, alături de părinții ei minunați!!! (…) Îngeraș! Ești minunată, exact cum mă gândeam. Săa fii binecuvântată (…) Doamne ce frumoasă este! Să crească mare, sănătoasă, norocoasă și fericită!', sunt câteva dintre mesajele primite de Flick pe Facebook.

Denisa Filcea și Flick au devenit părinți pentru prima oară

Denisa Filcea a născut în iunie 2022 o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Eva Maria. Flick și Denisa au devenit părinți pentru prima oară, iar viața li s-a schimbat radical. Cu câteva luni înainte să devină mamă, Denisa declara cât de mult îi va schimba viața un copil.

Urmează să devenim părinți. Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns adevărul că sunt însărcinată, dar pur și simplu nu am simțit nevoia să împărtășesc cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Până astăzi nu a știut nimeni. A deveni părinți este un pas foarte important pentru mine și soțul meu. Suntem foarte conștienți de faptul că acest lucru este special și unic pentru noi. Nu ne face pe noi speciali în fața nimănui. Sute de copii se nasc în fiecare minut. Nu sunt de acord cu persoanele care spun că devii cu adevărat femeie doar după ce devii mamă. Din contră, mi se pare extrem de limitat să afirmi așa ceva. Eu respect, susțin și empatizez cu fiecare femeie în parte, indiferent de vârstă, care până în momentul de față sau multe nu vor avea niciodată copii.”, declara aceasta.

Denisa și Flick au făcut nunta în mare secret

Flick și Denisa Filcea au fost discreți cu viața lor amoroasă, iar anul trecut s-au căsătorit în mare secret în Grecia, acolo unde se aflau în vacanță. Nu a știut nimeni despre acest pas important din viața lor, iar fanii celor doi au fost luați prin surprindere. Ulterior, Denisa și Flick au făcut cununia religioasă în mare secret, iar după marele eveniment au făcut publice imagini de la petrecere și de la slujba religioasă. În prezent, cei doi sunt părinții unei fetițe minunate, în vârstă de 10 luni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton