Oana Roman, despre cea mai dură lecție de viață învățată de la mama ei: „Singura oară când mi-a dat un pic de bătaie. Mi-a dat una…”

 Borcilă Andreea
.

Ce lecție importantă a învățat Oana Roman de la mama ei, Mioara Roman. Fosta prezentatoare tv își iubește enorm părinții și sunt, cu adevărat, un model pentru ea. De la ei a învățat cele mai importante valori, pe care le păstrează cu sfințenie până în prezent.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana și Mioara Roman au o relație specială mamă-fiică. Vedeta a avut întotdeauna respect pentru părinții ei, care i-au fost și model. Fata lui Petre Roman a păstrat, până astăzi, cele mai bune sfaturi de la ei, dar și cele mai importante valori. Mai departe, bruneta vrea să i le transmită și fiicei sale, Isabela.

oana-roman-2-4oana-roman-2-4

Bruneta a avut o educație aleasă, de care își aduce aminte și acum. Mai mult, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă Mioara Roman, vedeta are mereu grijă să nu-i lipsească nimic și să-i fie alături, după posibilități.

Citește și: Cum arată Mioara Roman, după ce a fost externată din spital:'E super în formă'

Citește și: Cum se simte Mioara Roman la 82 de ani, după ce a fost iar internată:„Nu mai poate să-și miște mâna dreaptă deloc'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Cerasela și Rareș după Insula Iubirii. Mai sunt sau nu împreună:”Ne iubim, doar că…”

Citește și: Lidia Buble și Ioana Filimon vor participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.Ce alte nume sunt vehiculate

Oana Roman, despre cea mai dură lecție de viață învățată de la mama ei

Într-un interviu pentru Wowbiz.ro, Oana Roman a făcut dezvăluiri inedite despre familia sa. De mic copil, bruneta a primit o educație aleasă și a învățat de la părinții ei, Mioara și Petre Roman, tot ce e mai bun. Vedeta și-a amintit de un episod care i-a marcat viața pentru totdeauna, fiind una dintre cele mai importante lecții pe care le-a primit vreodată de la mama ei.

„Din fericire, să știi că am primit foarte multe sfaturi importante de la părinții mei, care m-au ajutat în viață să îmi fac un drum într-un anume fel, care să fie în concordanță cu valorile pe care le-am învățat de acasă. Sunt multe lucruri. Țin minte că am povestit odată despre faptul că cea mai dură lecție de viață pe care am învățat-o de la mama și singura oară când mi-a dat un pic de bătaie, așa, dar nu foarte tare.

Mi-a dat una peste ceafă. Fără să îmi dau seama, am vorbit un pic pe nas cu guvernanta mea, pe care eu de altfel am iubit-o și am adorat-o din tot sufletul meu și mama m-a luat deoparte și m-a certat foarte rău și mi-a explicat că nu am voie să îi vorbesc așa.

Mi-a spus că trebuie să înțeleg că nu exista oameni superiori și inferiori, nu exista meserii bune sau proaste, exista meserii bine sau prost făcute. Poți fi un măturător care își face bine treaba decât, să zicem un doctor care nu e bun. Nu contează ce faci, ci cum face. Atât timp cât faci foarte bine, ai țoață admirația. Aceea a fost o lecție pe care am ținut-o minte și care  m-a învățat foarte multe despre viață', a spus ea, pentru sursa citată anterior.

Oana Roman, dezvăluiri indite despre relația cu mama sa

Oana Roman vrea să îi ofere fiicei sale, Isabela, afecțiune și dragoste și să fie mereu lângă ea. Vedeta tv a recunoscut în nenumărate rânduri că a avut parte de momente grele în copilărie, fiind o victimă a bullying-ului. Oana Roman a reușit să slăbească peste 20 de kilograme, surprinzând pe toată lumea cu noul său look.

Mama e bună şi m-a crescut frumos, m-a învăţat multe şi mi-a transmis toate valorile fundamentale pentru un om. Nu a fost însă niciodată prea afectuoasă, poate din cauza educaţiei mai rigide pe care a primit-o. De aceea eu vreau să îi ofer Isei multa afecţiune, tandreţe şi iubire. Vreau ca ea să-şi amintească de îmbrăţişările mele, de momentele de tandreţe, de momentele când i-am spus Te iubesc. Şi asta o face şi pe ea să fie empatică şi iubitoare. Poate nu îi dau educaţia perfectă, dar ştiu că îi dau toată iubirea de care sunt capabilă. Şi asta cred ca e cumva mai important decât orice. Dacă te simţi iubit, eşti capabil de orice‘, a spus Oana Roman, potrivit Okmagazine.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton