Cristina Cioran, despre fiul iubitului ei. Ce relație au: "Era clar"

 Laciu Andreea
.

Cristina Cioran a făcut acum o serie de dezvăluiri neașteptate despre fiul iubitului ei. Puțini știu că Alex Dobrescu mai are un fiu dintr-o relație anterioară, dar se pare că lucrurile sunt destul de armonioase când vine vorba despre momentele petrecute de iubitul actriței cu cei doi copii ai săi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina și Alex au devenit părinții unei fetițe minunate, pe nume Ema. Nu a fost deloc ușor, căci micuța a venit prematur pe lune, apoi au urmat alte probleme de sănătate. Însă, totul este bine când se termină cu bine. Acum este armonie în casa celor doi iubiți, iar același lucru se poate spune și despre modul în care Noel, fiul lui Alex Dobrescu, se înțelege acum cu surioara lui.

cristina-cioran-4-1cristina-cioran-4-1

Cristina Cioran, dezvăluiri despre relația dintre Ema și Noel, fiul iubitului ei

Cristina Cioran (44 de ani) și Alex Dobrescu (37 de ani) formează o familie frumoasă, întregită de venirea pe lume a micuței Ema. Însă, cei doi se bucură la fel de mult și de momentele în care petrec timp cu Noel, fiul lui Alex dintr-o relație anterioară.

Actrița și iubitul ei își doreau cu ardoare să aibă o fetiță, iar visul li s-a îndeplinit. Mai mult decât atât, Noel înțelege situația, ba chiar o adoră pe surioara lui mai mică. Între cei doi frățiori este o diferență de vârstă de cinci ani.

„Ne-am dorit copil de când ne-am dat seama că ne potrivim foarte bine şi avem aceleaşi idealuri. Şi ne-am dorit să facem o fetiţă. Am fost foarte fericit, emoţionat, cum e şi normal. Noel o cunoaşte şi o iubeşte foarte mult. Dacă ar fi să vină, să vină oricând! (n.r. un alt copil)”, a dezvăluit Alex Dobrescu pentru OK Magazine.

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristina Cioran iubitul:„Nu mă interesa nimic'. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă:„Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte'

Citește și: Cum s-a recuperat Cristina Cioran după nașterea prematură și cum se simte fiica ei după problemele de sănătate:„Chiar și atunci când a fost rău…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona Olaru a împlinit 33 de ani. Mesaj emoționant de la iubitul ei, Cătălin Cazacu:„Este femeia pe care am căutat-o toată viața'

Actrița a completat și ea spusele iubitului ei, confirmând și că Noel și Ema au o relație foarte bună.

„Noi ne-am dorit fetiţă şi am ştiut că va fi fetiţă! Era clar, nu ştiu de ce… Are grijă de ea. E foarte prezent şi iubăreţ de felul lui. Când el se joacă pe playstation, se uită şi Ema la el. (n.r. Noel, fiul lui Alex)

Ne-am dorit să fim părinţi relaxaţi şi, cumva, ne-a ieşit, nu intrăm uşor în panică, dar şi când intrăm… (…) Dacă ai trecut o dată nu înseamnă că vei mai trece şi a doua oară prin acelaşi lucru. Eu nu gândesc aşa. Nu mi-aş face griji că s-ar mai putea întâmpla o dată. Eu am avut şi un fibrom uterin, care a crescut foarte mult în timpul sarcinii, deci exista un risc. (…) Nu am niciun regret. Cred cu tărie că toate vin la timpul lor”, a declarat Cristina Cioran pentru sursa citată anterior.

Cum a început povestea lor de iubire?

În data de 8 august 2020, la Snagov, Cristina Cioran l-a cunoscut pe Alex Dobrescu. Ulterior, au început să se vadă tot mai des și au realizat că simt ceva mai mult decât o simplă prietenie unul pentru celălalt.

„Ne-am cunoscut la o petrecere de ziua cuiva, ne-am distrat. A fost fun. Pur și simplu, am intrat în vorbă. Eu cred în întâlniri. Nimic nu este întâmplător şi orice întâlnire este foarte importantă. Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi. Când l-am văzut prima oară, mi s-a părut foarte amuzant, ne-am lipit unul de altul, dar nu era nicio legătură sentimentală atunci, pe loc. După care ne-am reîntâlnit. Şi a ieşit şi un copil”, a mai dezvăluit Cristina Cioran.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton