Oana Roman îşi face prima intervenţie estetică la 43 de ani. Transformarea este vizibilă

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman a decis să îşi facă prima intervenţie estetică la 43 de ani. Vedeta a început seria transformărilor radicale!

De-a lungul anilor, Oana Roman a oscilat în ceea pe priveşte greutatea. A slăbit foarte mult, apoi a luat mai multe kilograme în greutate, din nou a slăbit, iar acum a decis că este momentul că apeleze la ajutorul tehnologiilor inovatoare. Vedeta frecventează un salon cunoscut din Bucureşti pentru câteva tratamente corporale.

Mai mult decât atât, vedeta îşi face şi prima intervenţie estetică facială.

„De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală. Unul din procedee este acela care mă scapă de gușă in cateva ședințe cu Exilis Elite. „, a explicat Oana Roman pe Facebook.

„Am aproape 43 de ani și nicio intervenție estetică, mai știu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există”, a mai adăugat ea.

Oana Roman are curaj! Vedeta s-a pozat goală, acoperită doar de un prosop

Oana Roman are foarte mare încredere în ea și asta o demonstrează de fiecare dată. De-a lungul timpului, vedeta a fost criticată aspru de toată lumea, însă a reușit să țină capul sus de fiecare dată. Oana Roman a fost recent la masaj, unde s-a relaxat. Direct de pe masa de masaj, vedeta a postat o fotografie în care își acoperă corpul doar cu un prosop.

‘De azi am hotărât să am mai multă grijă de mine! Am început cu un masaj într-un loc special!’, a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să aibă mai multă grijă de ea și a început să meargă chiar și la centre de remodelări corporale, unde a început cu un tratament de criolipoliză. Se pare că Oana Roman a apelat la un aparat minune care promite că va topi încet, încet țesutul adipos.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton