Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă. Când se vor muta în noua locuință: ”E potrivită pentru familia noastră”

 Stamen Diana
.

Acum că familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan s-a mărit, cei doi au luat decizia de a-și cumpăra o casă mai mare și să fie compartimentată chiar așa cum își doresc. Cei doi urmează să se mute în scurt timp.

În doar câteva luni, Adela Popescu și Radu Vâlcan se vor muta în noua locuință. Proaspăta mămică își dorește să aibă spațiu pentru cei doi copii, iar cu siguranță fiecare dintre băieței va avea camera lui. Prezentatoarea TV a povestit că mutarea va avea loc în vară.

'Casa există, dar abia la vară ne vom muta. Suntem fericiți și abia așteptăm. Locuința în care stăm acum ne e tare dragă și am renovat-o cu dragoste, dar la momentul acela, eram doar noi doi și compartimentarea nu e chiar cea mai potrivită pentru o familie cu doi copii. Casa în care ne vom muta nu e neapărat mare, dar are designul minimalist pe care ni l-am dorit, plus împărțirea potrivită pentru familia noastră.', a declarat Adela Popescu pentru libertatea.ro.

Adela Popescu a slăbit 10 kilograme după ce a născut

Înainte să nască, Adela Popescu s-a urcat pe cântar și avea 70 kilograme. La doar o lună și câteva zile, după ce a născut, proaspăta mămică s-a urcat din nou pe cântar și a avut o surpriză. Acum, vedeta are 60 kilograme, cu 10 kilograme mai puțin. Pentru a scăpa de această greutate, Adela Popescu nu a făcut nimic special, nu a ținut dietă și nici nu a făcut sport, dat fiind faptul că este foarte ocupată cu îngrijirea celor mici.

‘Înainte să nasc. Revin și cu un update de azi, la o lună și câteva zile după. Adică vreau să mă cântăresc înainte să vad exact cum stau și apoi hotărăsc dacă vă arăt sau nu’, a spus vedeta, la imaginea în care pe cântar apare că are 70 de kilograme.

După ce urmăritorii vedetei au văzut rezultatele, aceștia au vrut să știe cum a reușit să scape de 10 kilograme într-un timp atât de scurt. ‘Eu alăptez la greu. Atât’, a fost răspunsul pe care prezentatoarea TV l-a dat.

Citește și: Adela Popescu a slăbit 10 kilograme într-o lună. Proaspăta mămică a trecut testul cântarului: 'Vreau să…'

Citește și: Cine este bărbatul care a scos-o din depresie pe Adela Popescu, după despărțirea de Dan Bordeianu. Nu e Radu Vâlcan!

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton