Oana Roman încă păstrează hainele lui Marius Elisei, la două luni de la divorț! "Ale lui sunt încă aici. De parcă..."

 Oana Pantazi
.

Deși au trecut aproape două luni de la divorț, Oana Roman încă îi păstrează hainele lui Marius Elisei în dressing… Să fie oare acesta un mesaj că vedeta, în adâncul sufletului, încă mai speră la o împăcare?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Deși, de-a lungul timpului, Oana Roman și Marius Elisei s-au mai despărțit, nimeni nu a crezut că, în cele din urmă, cei doi vor face pasul final… cu toate acestea, la finele anului trecut, Oana a anunțat că nu mai formează un cuplu și că urmează să divorțeze. Ceea ce, în cele din urmă, s-a și întâmplat, în urmă cu aproape două luni.

Iată însă că vedeta nu și-a luat ocmplet la revedere de la fosta ei căsnicie, lucru pe care l-a dovedit recent, uimindu-și fanii de pe contul de socializare.

81466643-2591294794253041-5088366219359158272-o-crop-157924749681466643-2591294794253041-5088366219359158272-o-crop-1579247496

Oana Roman se desparte greu de amintirea lui Marius Elisei

Oana Roman și-a uimit recent fanii de pe contul de socializare cu o imagine postată pe InstaStory în care apare dressingul lui Marius… încă plin de haine, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Totul este păstrat în ordine, ca și cum proprietarul lor se află în casă și este pregătit să le folosească.

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian: „Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului” / EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu, dezvăluiri picante în viitoarea sa carte: „Povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre”

Citește și: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut…'

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor. Fiul ei se bucură cel mai mult

Deși sunt divorțați de două luni, prezența lui Marius Elisei în casă este palpabilă la propriu, nenumărate obiecte de îmbrăcăminte fiind rânduite frumos pe umerașe. În dreptul fotografiei în care apare dressingul fostului soț, Oana a scris un comentariu din care se simte oarecum și o undă de regret…

„Ale lui sunt încă aici. De parcă totul e suspendat în timp', a scris Oana Roman în dreptul postării.

„Mi-e dor de timpul petrecut împreună”

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la finele anului trecut și chiar dacă nu era prima oară când în cuplul lor avea loc o separare, puțini au crezut că vor merge până la capăt. Iată însă că, de data asta, cei doi nu s-au mai împăcat, nici măcar de dragul fiicei lor.

În luna februarie însă, divorțul lor s-a finalizat, iar Oana și Marius Elisei au pornit pe drumuri diferite, singura lor preocupare comună fiind, de acum înainte, fiica lor, Isabela. Totuși, Oana a făcut niște declarații surprinzătoare…

Când a fost întrebată de către fanii ei de pe Instagram dacă îi este dor de fostul ei soț, Oana nu a ezitat să spună ce simte cu adevărat.

„Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea’, a mărturisit Oana Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton