Cristina Șișcanu s-a apucat de o nouă dietă, după ce a slăbit 27 kg. În ce constă regimul

 Lupescu Anca
.

Cristina Șișcanu i-a surprins pe toți când a slăbit considerabil cu o dietă. Soția lui Mădălin Ionescu a reușit să dea jos nu mai puțin de 27 de kilograme, iar transformarea a fost vizibilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Deși arată senzațional, Cristina Șișcanu vrea să apeleze la o nouă dietă. De data aceasta, ea a povestit ce fel de regim alimentar vrea să țină. Ea a postat pe rețelele de socializare noul său regim cu care a dat jos alte 5 kilograme în două săptămâni și jumătate.

petra2petra2

„Prima etapa presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care ma va ajuta sa scap de kilogramele neprietenoase . Am mai ținut un regim conceput de Sonia înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit 5 kg in doua săptămâni și jumătate fără sa simt foame sau poftă. 😇', a scris Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, „certată' pentru că își răsfața fiica prea tare

Deși se poate spune că este o mamă cu experiență – Cristina Șișcanu este și mama celor doi copii ai lui Mădălin Ionescu, dintre care unul cu nevoi speciale -, se pare că nu îi poate rezista Petrei, mezina lor, căreia îi face toate poftele. Iar acesta este și motivul pentru care primește reproșuri din partea soțului ei și nu numai…

Ștefania, fata cea mare, nu mai stă cu noi. Filip este un copil special. A rămas cu niște probleme de dexteritate. Filip și Petra sunt foarte uniți și sunt grijulii unul cu celălalt.

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu ar avea o nouă relație: ‘Mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău’

Citește și: Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: ‘Este eficient și recomand tuturor’

Citește și: Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu fetița nou-născută. Cum se simte micuța

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia a scăpat de arestul la domiciliu! Ce reguli trebuie să respecte

Mie mi-au reproșat, și mama, și Mădălin, că prea o las pe Petra să facă ce vrea. Am vrut să se manifeste. Să nu aibă rețineri în a se manifesta. Am vrut să își asume ceea ce face. Are o personalitate puternică, deci cumva e firesc să fie așa. Probabil și din educația pe care i-am dat-o până acum. Dacă nu îi argumentez ceva, nu există să accepte’, a mărturisit Cristina Șișcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton