Oana Roman, confesiune dureroasă la 8 ani de când a fost la un pas de moarte: „Soțul m-a hrănit, m-a spălat, m-a vegheat, deși...”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Roman a făcut o confesiune dureroasă, la 8 ani de când a fost la un pas de moarte. În 2014, ea a trecut prin cea mai mare cumpănă a vieții ei. Atunci a simțit cu adevărat, la propriu, puterea Divinității, dar și iubirea necondiționată a partenerului ei. Marius Elisei, alături de sora vedetei, Catinca, au avut grijă de ea în cele mai grele clipe, motiv pentru care le va fi recunoscătoare toată viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și-a emoționat fanii printr-o confesiune dureroasă, la 8 ani de când a fost la un pas de moarte. Deși apare tot timpul cu zâmbetul pe buze și e o femeie puternică, puțini știu că vedeta a avut o mare cumpănă. Totul se întâmpla pe în mai 2014, atunci când starea ei de sănătate nu era una bună, motiv pentru care a stat cinci zile la reanimare.

oana-roman-confesiune-3oana-roman-confesiune-3

Ieri, de 1 Mai, toții românii au petrecut în familie, fie cu grătare, petreceri sau alte activități. Ei bine, pentru Oana Roman, această zi are o semnificație cu totul și cu totul deosebită. O descrie drept o zi a „renașterii și a recunoștinței', pentru că, datorită doctorilor, a lui Marius Elisei și a surorii ei, Catinca, a reușit să se facă bine.

Citește și: Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Ce surpriză i-a făcut Oana Roman:”S-a bucurat, a suflat în lumânări”

Citește și: Marius Elisei a avut alopecie, boala de care suferă soția lui Will Smith. Oana Roman:„Lupta a fost foarte grea'

Citește și: Puya, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Adevărul…”

Citește și: Mike, iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV:”Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole”

Oana Roman, confesiune dureroasă, la 8 ani de când a fost la un pas de moarte

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și a fost autoarea unei confesiuni dureroase. De 1 Mai, vedeta a ales să le povestească internauților despre cumpăna prin care a trecut acum opt ani, în 2014. Fiica Mioarei Roman a mărturisit că atunci a simțit că s-a născut a doua oară, după ce, din fericire, a reușit să treacă peste clipe înfiorătoare.

Oana Roman a povestit că a stat cinci zile la reanimare. Consideră că îngerii ei păzitori, care au ajutat-o să treacă peste cumpănă, au fost doctorul, Marius Elisei și sora ei, Catinca. Vedeta a explicat cum partenerul ei de viață i-a fost alături în permanență. A vegheat-o și a îngrijit-o, deși o avea în grijă și pe fiica lor, Isabela, care atunci avea doar 2 luni și jumătate.

„Astăzi pentru mine e o zi de bucurie, de renaștere și de recunoștință eternă. Azi sunt 8 ani de când m-am născut a doua oară. Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele și sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi trecut cu bine.

Am avut îngeri păzitori și un doctor cu mâini divine care m-au salvat. Am simțit atunci cumva la propriu puterea Divinității și împlinirea de a fi avut alături un soț care m-a vegheat și îngrijit clipa de clipa, deși avea în grija și un copil de 2 luni jumate acasă.

Cred ca asta este definiția bărbatului și soțului care știe, poate și vrea sa-ți fie aproape în cele mai grele momente. M-a susținut, m-a ajutat, m-a ținut de mana, m-a hrănit, m-a spălat, mi-a schimbat pansamentul și m-a mângâiat la propriu și la figurat.Deși eram dărâmata și aratam ca o stafie m-a iubit la fel de mult și m-a făcut sa ma simt femeie, deși practic eram o epavă!', a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: „Am stat 5 zile pe un pat de reanimare'

Potrivit spuselor Oanei Roman, în acele clipe grele nu i-a fost nimeni alături, decât Marius Elisei și sora ei, Catinca. Nici măcar părinții și nici „prietenii'. Cu această ocazie, vedeta a mărturisit că, deși ea și tatăl fiicei ei au avut și unele probleme, în cele din urmă au înțeles că vor să meargă împreună pe drumul vieții lor.

„Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi-a fost alături mai ales ca nu a fost lângă mine nimeni altcineva. Nici părinții, nici „prietenii”. Doar el și Catinca.

În rest a fost un gol imens în jurul meu. Un gol care m-a marcat profund și pe care nu am mai dorit sa-l umplu apoi cu nimeni în afara de el. Chiar dacă apoi am avut noi probleme pana la urma am înțeles ca doar împreună vrem sa mergem pe drumul vieții', a conchis ea.

Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei după ce au divorțat și s-au împăcat

Oana Roman și Marius Elisei formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși au divorțat, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți cu adevărat unul pentru celălalt, iar destinul i-a adus din nou împreună. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a mărturisit că acum, după împăcare, au o viață frumoasă, deși nu e tot timpul roz.

„E un subiect lung. Am trecut prin momente dificile, ne-am despărțit, am și divorțat, dar am găsit puterea de a fi iar împreună. Nu este tot timpul roz, avem și opinii contradictorii, ne mai contrazicem, ne mai certăm, dar, per total, reușim să avem o viață frumoasă împreună. Nu există niciun cuplu care să nu se contrazică niciodată, să nu aibă probleme, ce se vede în online că au o viață roz, nu este adevărat, cu toții avem momente grele în cuplu, trebuie să fie asumate. Însă, eu și Marius ajungem la un numitor comun, reușim să fim împreună, dintr-un simplu motiv, pentru că ne iubim. Îl iubesc foarte mult și sunt convinsă că și el mă iubește foarte mult.

La finalul zilei, asta e cel mai important. Trăgând o linie, iubirea până la urmă e mai presus. Asta e cel mai important. Nu e un clișeu ce spun acum, e realitatea pe care o trăiesc. Ce le sfătuiesc pe femei? Să dialogheze, să comunice. Dacă există iubire și sentimente adevărate, într-un cuplu, nu ai cum să nu rezolvi problemele care apar', a mărturisit Oana Roman, recent, pentru ego.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton