Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii. Prin ce dramă a trecut bărbatul

 Miniosu Alexandra
.

Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii. Hannelore Ulrich a fost una dintre concurentele de la Insula Iubirii, sezonul 4. Ea a participat în emisiune alături de fostul ei soț, Bogdan Ionescu. Acesta este ispită în noul sezon al show-ului, cel cu numărul 6, care începe în această seară. În prezent, blondina are un nou iubit. Iată prin ce dramă a trecut bărbatul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii. Deși sezonul 4 Insula Iubirii s-a încheiat de multă vreme, telespectatorii își aduc și acum aminte de Hannelore. Blondina a participat la emisiunea de la Antena 1 împreună cu fostul ei soț, Bogdan Ionescu, actuală ispită masculină în sezonul 6. După mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au divorțat, iar ea se iubește acum cu un alt bărbat.

hannelore-9hannelore-9

Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii. Hannelore și Bogdan Ionescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii 4. Deși s-au căsătorit la scurt timp după participarea la emisiune, au ajuns la divorț. De ceva timp, blondina și-a găsit liniștea în brațele actualului ei partener, cu care s-a și afișat în mediul online.

Citește și: Andi Constantin, adevărul despre relația cu Hannelore:”A fost la 5 secunde de a fi asumată”

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: O mai ții minte pe Mirela Banias de la Insula Iubirii, sezonul 4?Cum arată acum fosta concurentă

Citește și: Reghe a arătat ecografia fiului său și al Corinei Caciuc. Cum au reacționat fanii:„Frumușel foc'

Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii

Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii. În urmă cu mai bine de un an, Hannelore de la Insula Iubirii își lua toți urmăritorii din mediul online prin surprindere. Atunci, fosta concurentă postase prima imagine alături de noul ei iubit. De asemenea, ea i-a făcut și o declarație de iubire în public, semn că lucrurile sunt serioase între ei.

„Nu ştiu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te ţin de mână. Love you to the moon and back', e una dintre declarațiile de iubire pe care Hannelore i le-a făcut iubitului ei.

Potrivit WOWbiz.ro, iubitul lui Hannelore de la Insula Iubirii se numește Claudiu Darabut. Acesta nu ar fi străin de presa din țara noastră și e un fost polițist. Deși postează destul de rar fotografii împreună, atunci când o fac, nu ezită să-și împărtășească gesturi tandre.

Prin ce dramă a trecut bărbatul

Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii. Aceeași sursă mai scria că iubitul lui Hannelore are o fată cu fosta lui soție. Bărbatul ar fi trecut printr-o mare dramă în 2017, atunci când mama fiicei lui s-a stins din viață.

În martie 2017, soția lui Claudiu Darabut a avut un accident de mașină cumplit. Din păcate, femeia a murit în urma impactului. La volanul autoturismului era chiar prietena femeii. Aceasta din urmă a pierdut controlul și a intrat cu autovehiculul într-un indicator. Impactul a fost atât de putenic, încât, din nefericire, ambele femei au decedat.

De ce au divorțat Hannelore și Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii

Acum ceva timp, Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii dezvăluia motivul pentru care el și Hannelore au ajuns la divorț. Conform spuselor lui, la ceva timp după căsătorie, ea l-ar fi înșelat cu un bărbat din București.

După ce ne-am întors de la „Insula Iubirii', am stat vreo două luni, după care ne-am împăcat și am avut nunta. Dar după șase luni de la nuntă m-a înșelat cu un tip din București. Eu am descoperit (n.r. – infidelitatea) cu ajutorul unei prietene de-ale ei, care mi-a sugerat să mă uit în telefonul ei. Așa am descoperit că avea un bilet de avion pentru a pleca în București.

După aceea ne-am despărțit și nu a vrut să divorțăm la notar timp de un an. Am stat căsătoriți în tot acest timp, după care ne-am regăsit și ne-am împăcat. Cred că am făcut-o (n.r. – ne-am împăcat) din singurătate și din prostia mea‘, spunea Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii pentru cancan.ro.

Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii, a susținut că fosta soție nu l-a înșelat numai o dată. Ultima dată, femeia ar fi „călcat strâmb’ chiar cu un prieten.

„După aceea m-a înșelat, din nou, cu un prieten de-ai mei și acolo s-a terminat. De atunci, pentru mine Hannelore nu mai există, și nici el. Deci, persoana cu care ea este acum împreună a fost prietenul meu.

Relația cu Hannelore m-a marcat, m-a făcut să spun cum zicea Răzvan (n.r. – fost concurent Insula Iubirii): «Nu mai am încredere în femei!», din păcate‘, continua el.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton