Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț: "Copilul ăsta ce vină are?"

 Laciu Andreea
.

Oana Roman trece prin cele mai grele momente din viața ei. Cu toate că a încercat să fie puternică după divorț, pentru fetița ei, un eveniment recent i-a adus lacrimi în ochi. Vedeta a finalizat recent divorțul de Marius Elisei, iar cei doi s-au reunit pentru ziua Isabelei, fetița lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ziua de naștere a fetiței lor, Oana și Marius au avut grijă ca totul să fie perfect, pentru ca micuța să resimtă cât mai puțin evenimentele grele din ultima perioadă. Însă, gestul făcut de bunicii Isei au făcut-o pe Oana Roman să izbucnească în plâns pe rețelele de socializare.

Conform spuselor vedetei, se pare că niciunul dintre bunicii fetiței nu a fost prezent la petrecere. Mai mult decât atât, Petre Roman și părinții lui Marius Elisei nici măcar nu au sunat-o pe Isabela ca să îi ureze „La mulți ani'. Oana Roman a discutat cu urmăritorii ei de pe Instagram și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

2021-02-24-10_19_13-oana-roman-@oanaromanelisei-•-Instagram-photos-and-videos2021-02-24-10_19_13-oana-roman-@oanaromanelisei-•-Instagram-photos-and-videos

Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț

Oana Roman este extrem de afectată de gestul făcut de bunicii Isabelei. Ea consideră că nu ar trebui ca aceștia să se răzbune pe Oana folosindu-se de Isabela, deoarece ea nu are nicio vină în această situație.

„Bunicii ei nu au fost lângă ea niciunul, în afară de mama pe care a văzut-o deoarece stă cu noi în casă, niciun bunic nu a fost lângă ea nici măcar cu un telefon. Ok, poate să nu-ți placă de mine, pot să consider că n-am fost o fiică bună sau n-am fost o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are? Cum îi explici unui copil că niciun bunic nu a simțit să-i dea un telefon să-i spună 'La mulți ani', anul ăsta… nimeni', a povestit Oana Roman.

Citește și: Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman:„Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie'

Citește și: Drama neștiută a lui Carmen Rădulescu. A fost bătută crunt de mama naturală:„M-au luat de la Casa de Copii cu răni pe corp, cu bube în cap…'

Citește și: Tablou complet de familie după divorț! Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor, Isabela

Gabriela Cristea o apără pe Oana Roman

Vedeta a mai fost implicată într-un scandal, tot legat de ziua fiicei ei. Oana Roman a fost criticată dur după ce s-ar fi răstit la unul dintre angajați, care intrase în poza de familie. Buna prietenă a Oanei Roman, Gabriela Cristea, a reacționat în mediul online și a apărat gestul ei.

„Faptul că l-a rugat pe un ospătar să se dea la o parte, pentru că, ce credeți, nu avea ce căuta omul acolo. Și, vai, ce-a făcut Oana Roman și ce urât a vorbit Oana Roman. Hai să-și vadă fiecare lungul nasului și să stea la locul care i se cuvine. Oana era la o petrecere a ei, nu a făcut decât să-i spună unui om care nu era în locul unde ar fi trebuit să fie să se dea la o parte.

Nu a făcut-o într-un mod agresiv, nu i-a spus urât, ci i-a spus: ‘dă-te puțin la o parte ca să fac o poză’. Mi-ați trimis mesaje în care mi-ați spus: ‘ai văzut cum a vorbit Oana Roman?’.Cum a vorbit? Omul acela trebuia să știe că e la o petrecere privată și nu a fost invitat, el doar era angajat și trebuia să-i facă un serviciu Oanei Roman. Dacă vreți să hateriți, vă rog să o faceți pe alte pagini', a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman

Cei doi au încheiat relația de comun acord, însă au preferat să o facă matur, fără scandal. Marius a ieșit public să își expună și partea lui de adevăr.

„Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor.

Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri. Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus cazul problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie’, a declarat Marius Elisei, invitat în emisiunea La Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton