Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama lui după operația pe creier: "A venit acasă!"

 Cica Cristina
.

Mihai Mitoșeru a publicat prima imagine cu mama lui după operația pe creier. Camelia Mitoșeru a fost externată și a ajuns acasă. Prezentatorul a susținut că a trecut prin emoții, din cauza vârstei și tensiunii mamei sale. Cum se simte acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce mama lui s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Camelia Mitoșeru a fost suspusă unei intervenții chirurgicale: s-a operat pe creier, în vederea înlăturării unui meningiom.

Mama-Mihai-Mitoseru-1Mama-Mihai-Mitoseru-1

Mama lui Mihai Mitoșeru a fost externată

Intervenția nu a fost lipsită de complicații, iar Mihai Mitoșeru a mărturisit că a avut emoții foarte mari din cauza tensiunii și vârstei mamei sale. Până la urmă, însă, operația s-a dovedit a fi un real succes, iar acum Camelia Mitoșeru a fost externată și se simte bine.

„Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Mulțumim din suflet domnului profesor Ciurea, domnișoarei Jasminne și tuturor celor care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceeași recunoștință pentru toți cei care s-au gândit la noi zilele astea! Să dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puțin!”, a transmis Mihai Mitoșeru.

De asemenea, el a publicat și prima fotografie cu mama lui după operația dificilă la care a fost supusă.

Citește și: Mihai Mitoșeru regretă divorțul de Noemi! A dormit la el când mama sa a fost operată:'Am greșit față de soția mea'

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la Terapie Intensivă, deși ar fi trebuit externată.Ce s-a întâmplat în timpul operației

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri:„Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă la aproape doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu.Părinții lui au luat o decizie importantă

Camelia Mitoșeru, operată de meningiom

Miercuri, 3 februarie, mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns pe masa de operație. Fostul prezentator TV și-a rugat apropiații să-l ajute să doneze sânge pentru mama sa. Inițial, operația doamnei Camelia se amânase pentru că în spitalele din România este o lipsă mare de sânge.

Camelia Mitoșeru a fost operată de urgență, după ce medicii au descoperit că are meningiom, o tumoră beningnnă localizată la nivelul meningelui cerebral. Această boală îi putea pune viața în pericol dacă intervenția nu avea loc cât mai repede.

Mama lui Mihai Mitoșeru, la Terapie Intensivă

Din păcate, deși trebuia să fie externată din spital, mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la Terapie Intensivă, în loc să meargă acasă. Se pare că au apărut niște complicații în timpul operației, care i-au alarmat pe medici. Aceștia au decis la acel moment ca femeia să mai rămână internată pentru o perioadă.

Mama lui Mitoșeru a avut parte de niște complicații, apărute chiar în timpul operației. Problema Cameliei cu tensiunea arterială a dus la spargerea unor vase de sânge. A fost ținută sub supraveghere și cum totul a fost în ordine până la urmă, acum femeia a fost externată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton