Oana Radu e nevoită să ţină o nouă dietă. Cântăreţa a slăbit peste 60 de kilograme

 Pirvu Cristina
.

Îndrăgita cântăreață Oana Radu, care împreună cu chef Nicolai Tand prezintă cea mai mondenă emisiune culinară – 'Star Chef'- difuzată la Antena Stars, mărturisește că a decis să intre la dietă.

Oana povestește despre regimul său alimentar în cadrul show-ului culinar, oferind cu această ocazie și o rețetă delicioasă de cookies pe care ea le recomandă pentru gustarea dintre mese.

'Vreau să fac un anunț, am intrat la dietă. Am început o dietă vegană. Dacă vrei să slăbești nu ai nevoie de multe gustări, ai nevoie de trei mese și o singură gustare, iar acest cookie e numai bun pentru această gustare. Eu sunt o persoană ambițioasă și mă mai și abțin, sunt conștientă că nu trebuie să te ridici sătul de masă.(…) De Crăciun voi mânca vegan. Pentru mine, Crăciunul înseamnă să fiu alături de cei dragi, să fim în familie, să mă simt bine și să fiu sănătoasă', declară Oana Radu în cadrul emisiunii Star Chef de la Antena Stars.

 

Oana Radu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni

După ce a slăbit zeci de kilograme, cântăreața a recurs și la niște operații estetice.

De aceea Oana Radu a vorbit deschis si desăre acest procedeu perfect normal. 'După cum știți bine, am slăbit peste 60 de kilograme. Acest proces a lăsat urme pe corpul meu. Sunt extrem de complexata si imi doresc din toata inima sa arat ca un om normal! Va rog sa imi tineti pumnii (…). Nu este vorba despre tunare, este vorba despre felul in care ma simt!', explica pe Facebook cântăreața.

Oana Radu și-a îndepărtat surplusul de piele de pe sâni și mâini. Iar, pentru că tot a avut nevoie de anestezie generală pentru operație, aceasta a dorit să-și facă și o intervenție de implant mamar.

Foto: PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton