Oana Mizil confirmă despărțirea de Marian Vanghelie, după 11 ani: "E o perioadă grea a vieții lui"

 Dumba Gabriela
.

Oana Mizil confirmă despărțirea de Marian Vanghelie, după 11 de relație. În ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri legate de separarea lor, însă niciunul dintre ei nu a vorbit public despre acest subiect. Iată că Oana Mizil este cea care dezvăluie că a pus punct relației cu Marian Vanghelie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Oana Mizil și Marian Vanghelie au fost într-un scandal de proporții, în care ea îl acuza pe politician că a agresat-o. Ulterior s-au împăcat și au plecat împreună în vacanță și anunțau că urmează nunta. Marian Vanghelie susținea atunci că au depășit problemele și se înțeleg perfect.

mizil-vangheliemizil-vanghelie

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit

Sâmbătă, 19 noiembrie, la Teo Show', difuzată de la ora 10:00, la Kanal D, Oana Niculescu-Mizil vorbește în exclusivitate despre separarea de Marian Vanghelie.

Suntem într-o perioadă… nouă ne place să spunem de pauză. Să ne regăsim, să ne reinventăm. Să formăm, din nou, o familie, pentru că eu simt în mine că noi suntem familia pe care o vrea Maria (n.r. fiica)', povestește aceasta.

Cu ochii în lacrimi, Oana Mizil continuă să vorbească despre Marian Vanghelie. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate. Îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările!'.

Acestea nu vor fi singurele dezvăluiri pe care le va face Oana Mizil la Teo show' despre controversată relație cu Marian Vanghelie.

Oana Mizil, declarație controversată despre despărțirea de Marian Vanghelie

Recent, Oana Mizil a postat pe Facebook un text care părea să confirme despărițirea de Marian Vanghelie, însă pe care l-a șters la scurt timp de la publicare.

„Un capitol din cartea vieții mele s-a încheiat! A fost frumos, a fost o experiență, a fost și dureros, a fost o binecuvântare! Domnul să ne lumineze calea!', a fost mesajul postat de Oana Mizil în mediul online.

Primul care a făcut declarații a fost chiar Marian Vanghelie, însă, nu a dat prea multe detalii. „Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea', a declarat, pentru Click!, Marian Vanghelie, zilele trecute.

Citește și: Tudor Chirilă, declarație pentru iubita lui:'Am întâlnit-o pe fata asta frumoasă…'. Cu ce se ocupă, de fapt, Iulia Mîzgan

Citește și: Cum își împart Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău bunurile, după divorț:„Partaj nu se va face. Și-a luat banii și…’

Citește și: Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir, cuțitul de aur, a fost eliminat de la Chefi la Cuțite:'Trebuia să dea mai mult'

Anul trecut, Oana Mizil și Marian Vanghelie vorbeau despre nuntă

Vara trecută, Oana Mizil reușise să obțină un ordin de restricție împotriva lui Marian Vanghelie, după ce l-a acuzat că ar fi agresat-o fizic, însă ulterior l-a anulat.

La scurt timp după aceea, cei doi au anunțat că și-au rezolvat conflictele și au plecat într-o vacanță la mare. După ce Oana Mizil a anunțat că vrea să îi mai facă un copil iubitului ei, Marian Vanghelie a dat și el o vește neașteptată. Politicianul a anunțat că cei doi ar putea să facă nunta religioasă. 

„Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a mărturisit Marian Vanghelie, pentru Click.

Ce spunea Oana Mizil despre Marian Vanghelie, anul trecut

Deși ceruse și obținuse ordin de restricție împotriva lui, Oana Mizil a mărturisit că singurul atac fizic asupra ei a fost atunci când Marian Vanghelie a luat-o de brațul stâng și a strâns-o.

„M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic. Eu nu sunt obişnuită. În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept. Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătuşa mea.

Şi să obţin acest ordin de protecţie. A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tamtamul. A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră.

Îl susţin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria îşi doreşte încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulţumim cu ce avem', a declarat Oana Mizil atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton