Noi imagini cu Oana Matache și Radu Siffredi. Cum s-au pozat într-un magazin de haine vintage

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Matache și Radu Siffredi s-au afișat din nou în spațiul public. Sora Deliei Matache și iubitul ei rebel, Radu Siffredi, au revenit în spațiul public, după ce s-au ferit o vreme să mai intre în atenția presei. Cei doi îndrăgostiți se străduiesc să ducă o viață cât mai armonioasă și liniștită departe de ochii indiscreți ai paparazzilor. Oana Matache și Radu Siffredi au făcut o vizită la unul dintre cele mai în trend magazine cu îmbrăcăminte vintage, unde și-au făcut câteva poze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Matache și Radu Siffredi s-au afișat din nou în spațiul public. Oana Matache, sora Deliei, și partenerul de viață, Radu Siffredi, sunt în continuare de nedespărțit, în ciuda tuturor criticilor vehemente care au fost aduse la adresa relației lor, din motive nefondate. Oana Matache și Radu Siffredi sunt de câteva luni împreună, iar iubirea lor a supraviețuit, chiar dacă mulți s-au arătat împotrivă, în special mama Oanei, Gina Matache. Cuplul de îndrăgostiți a vizitat un magazin cu vestimentație vintage, care este foarte în trend, la momentul actual. Oana și Radu și-au făcut câteva poze împreună, în care poartă câteva ținute foarte cool.

screenshot-2023-03-24-144405screenshot-2023-03-24-144405

Noi imagini cu Oana Matache și Radu Siffredi. Cum s-au pozat într-un magazin de haine vintage

Oana Matache și Radu Siffredi s-au afișat din nou împreună pe social-media, într-un magazin cu haine retro. Oana Matache a probat câteva ținute de la branduri celebre și și-a făcut câteva poze în oglindă, iar în una dintre aceastea l-a suprins și pe iubitul ei, Radu. Oana și Radu sunt de câteva luni împreună și par a fi extrem de îndrăgostiți.

Oana Matache a fost judecată extrem de aspru pentru că a divorțat de fostul ei soț Răzvan Miheț, alături de care este mama a doi copii, Bogdan și Jessie, și a început o relație cu Radu. Oana Matache și-a apărat relația în mediul online și a făcut aluzie la superficialitatea și comportamentul misogin ale celor care au criticat-o pentru noua ei relație.

Citește și: Radu Siffredi și Oana Matache s-au sărutat în văzul tuturor și au transmis un nou mesaj celor care îi critică: „Nici măcar doamna Gina Matache nu știe asta!”

Citește și: Delia a fost confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache: 'Oh, mămicule, dar ce micuță ești, la televizor pari mai mare'. Cum a reacționat artista

Citește și: Trecutul neștiut și numele adevărat al lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache: „Am spălat WC-uri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă”

Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri, în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ‘catastrofă’ pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ajungă la final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.’, este o parte a mesajului pe care Oana Matache l-a transmis pe Instagram.

Oana Matache, despre relația cu Radu Siffredi: „Totul s-a întîmplat firesc”

Oana Matache a relatat într-un podcast live de pe contul ei personal de pe platforma Twitch în ce relații a a rămas cu tatăl copiilor ei. Sora Deliei menționat că cel mai sănătos pentru fiul și fiica ei este să aibă doi părinți fericiți și să trăiască într-un mediu armonios.

Suntem oameni normali. Totul s-a întîmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică, este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta „cum să divorțezi, din moment ce nu te bate', toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei si lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo.„, a declarat Oana Matache.

FOTO: Twitch, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton