Oana Lis și-a schimbat look-ul. Cum arată acum: "Relaxată..."

 Dumitrache Laura
.

Oana Lis și soțul ei, Viorel Lis trec printr-o perioadă dificilă. Fostul edil al Capitalei are probleme de sănătate, iar soția sa este singura persoană care are grijă de el. Dincolo de toate problemele, Oana Lis și-a găsit timp pentru ea. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine cu noua sa schimbare de look.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viorel Lis are probleme grave de sănătate, iar în prezent nu mai poate merge. Soția sa, Oana are grijă de el și încearcă să fie puternică. Chiar și așa, vedeta încearcă să își timp și pentru ea, iar recent a mers la un salon de înfrumusețare unde și-a schimbat look-ul. Oana a renunțat la blond.

oana is roscataoana is roscata

Oana și-a surprins fanii cu noua sa schimbare. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Fanii au rămas surprinși de noul look al vedetei și au complimentat-o pentru alegerea făcută.

Citește și: Oana Lis, alături până la capăt de Viorel Lis:”Am avut ani foarte frumoși, acum a ajuns plata”

Citește și: Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel într-un azil:”Voi depune dosarul pentru ajutor specializat”

Citește și: Saveta Bogdan, sfaturi pentru Anamaria Prodan să facă după bătaia cu Reghe:”Nu se poate dragoste cu forța”

Citește și: Mama gemenilor din Ploiești, condamnată la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.Decizia nu este definitivă

Oana Lis și-a schimbat look-ul

Oana Lis trece prin momente grele, deoarece soțul ei, Viorel Lis, are grave probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa, iar Oana are grijă de el în permanență. Cu toate astea, vedeta și-a găsit timp pentru ea, iar recent a mers la un salon de înfrumusețare. Oana s-a lăsat pe mâna stiliștilor și și-a schimbat look. Soția lui Viorel Lis a postat pe rețețele de socializare o imagine în care apare cu părul roșcat și drept. „Relaxată….chiar cam adormită”, a scris Oana în dreptul imaginii.

Fotografia cu noua înfățișare a fost extrem de apreciată de fanii vedetei care i-au transmis mesaje de felicitări și încurajari. „Vă îmbrățișez cu drag și respect din Brașov”, „The best!!!”, „Esti tare frumoasă!”, „Frumoasa și sexy”, „Ce bine îți stă asa!! Superbă', sunt doar câteva dintre comentariile laudative primite de Oana Lis pe Facebook.

Cum se simte Viorel Lis

Viorel Lis o duce tot mai rău din punct de vedere medical, după ce a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. Acesta a dispărut din lumina reflectoarelor, iar sănătatea îi este grav afectată. Fostul edil al Capitalei a fost internat în spital de mai multe ori, iar acum nu se poate descurca singur.

„ La greu rămâi cu Dumnezeu  și cu foarte puțini oameni aproape. Așa când îl văd, e altfel decât când îl văd acasă. Normal că nu realizezi. Este foarte, foarte greu. Uneori știu că ar vrea să cedeze. Ar fi vrut să se opereze, dar era cu risc operația.E dur și pentru el când vede că oamenii din generația lui mor. Îl văd când aude la știri la voi, când moare cineva sau se întâmplă ceva, plânge. Dar când vin eu în cameră, nu mai plânge. Ne ferim să plângem de față cu celălalt ca să-l întărim pe celălalt. Eu îl simt', a spus Oana Lis.

Oana și Viorel Lis au primit ajutor financiar din partea oamenilor

Oana Lis are o comunitate mare de fani în mediul online și a recunoscut că oamenii au ajutat-o din punct de vedere financiar. Vedeta a primit bani de la fanii ei, pentru că nu mai reușea să îi plătească tratamentul lui Viorel Lis.

„Datorita oamenilor am putut să îi fac terapiile. Datorita lor, am putut să facă asta financiar. M-au ajutat și sfaturile femeilor plecate la munca. Mi-au dat sfaturi despre bătrâni, despre creme. Sunt tot felul de terapii, cu acupunctura, cu oxigen, lucruri pe care le fac acasă.Încerc să arat bine și când eram în depresia plecam aranjata de acasă. Asta e forță mea, puterea mea. Am învățat de la mătușa mea. Îmi place să mă aranjez. Am avut momente când nici nu mă puteam spală. Depresia este foarte grea', a spus Oana Lis pentru WOW News.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton