Ce mașină și-a cumpărat Mario Fresh. Iubitul Alexiei Eram a scos zeci de mii de euro din buzunar: "Când munca dă roade"

 Laciu Andreea
.

Mario Fresh le-a dezvăluit fanilor săi ce mașină și-a cumpărat acum. A postat primele imagini cu SUV-ul ales pe contul personal de Instagram, alături de un mesaj care i-a emoționat pe urmăritorii lui din mediul online. Cu toate că mulți se așteptau să pice în topuri după despărțirea de gașca lui Alex Velea, iubitul Alexiei Eram și-a continuat cariera cu succes în muzică, iar munca lui i-a adus suficienți bani în conturi încât să își permită să își cumpere o astfel de mașină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Atât Alexia Eram, cât și iubitul ei, și-au investit o mare parte din banii câștigați pentru a-și putea îndeplini câte un vis. Dacă partenera lui dezvăluia în trecut că și-a cumpărat un apartament, acum Mario Fresh a reușit să își cumpere un SUV de la BMW, un model pentru care a scos din buzunar o sumă de-a dreptul impresionantă pentru majoritatea românilor.

mario-fresh-masina-1mario-fresh-masina-1

Ce mașină și-a cumpărat Mario Fresh

Cu toate că nu a menționat modelul exact, dacă ne uităm la cele asemănătoare de pe site-ul oficial BMW, putem observa că un astfel de SUV depășește lejer 100.000 de euro. Dacă artistul și-a dorit anumite setări pentru mașina lui, atunci cu siguranță a scos și mai mulți bani din buzunar.

„Visele devin realitate. Când munca dă roade. Lucrurile astea au un gust extraordinar când vin dintr-un efort considerabil. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că îmi dă putere și că mă lasă să muncesc la capacitate maximă. Vă mulțumesc și vouă pentru toată susținerea și îi mai mulțumesc și lui Vlad Cosma că m-a suportat 2 luni până a ajuns mașina la mine și că s-a ocupat cel mai profi chiar și de cel mai mic detaliu”, este mesajul postat de Mario Fresh, pe contul personal de Instagram.

Citește și: Alexia Eram a împlinit 22 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubitul ei, Mario Fresh: „Femeie frumoasă'

Citește și: Saveta Bogdan, sfaturi pentru Anamaria Prodan să facă după bătaia cu Reghe: „Nu se poate dragoste cu forța”

Citește și: De ce nu vrea Alexia Eram să se mărite cu Mario Fresh: „Când o să se întâmple…”

Citește și: Simona Halep, mașină de 65 de mii de euro de ziua ei:”Sunt îndrăgostită”. Cine i-a făcut acest cadou spectaculos

Alexia Eram a spus ce defecte are iubitul ei

Sunt tineri, frumoși, se iubesc enorm, dar sunt și foarte sinceri când vine vorba despre relația lor. Fiica Andreei Esca nu s-a ferit să spună ce defecte are, de fapt, cântărețul.

„Are problema asta, nu poate să asculte oamenii care mănâncă, dacă e liniște completă. Și pe el îl enervează când mănâncă el, adică zgomotul lui. E o chestie de-a lui. Dar pornim televizorul și e un sunet pe «background», gata, s-a terminat povestea!’, a susținut Alexia Eram potrivit cancan.ro.

Cum se împacă cei doi după o ceartă

Au deja câțiva ani buni de relație, sunt amândoi tineri și atractivi, dar țin sub control gelozia. Alexia a dezvăluit că atunci când se ceartă reușesc să găsească cumva o cale de mijloc ca să treacă peste momentele tensionate.

„Mario e prima mea relație serioasă, facem șase ani poimâine. E foarte greu, pentru că în ziua de astăzi nu sunt foarte multe cupluri care sunt de la o vârstă așa de fragedă. Nu știu ce să zic, așa a fost să fie, să fim împreună.

Comunicăm foarte mult, avem încredere unul în celălalt. Eu (n.r. – fac pasul către împăcare), mie îmi trece foarte repede, eu mă cert acum cu tine și în cinci minute îmi trece. El ține mai mult supărarea. Eu sunt mai irascibilă și el este, doar că el e irascibil când deja eu am fost și nu mai poate!’, a adăugat fiica Andreei Esca potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton