Oana Lis a aflat că are un frate vitreg. Ce decizie a luat: "Ca-n filme, surprize, surprize"

 Dumitrache Laura
.

Oana Lis este activă pe rețelele de socializare, acolo unde comunică zilnic cu fanii săi. Cu ocazia sărbătorii Sfintii Petru și Pavel, soția lui Viorel Lis a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Blondina a mărturisit că a reușit să își ierte tatăl pentru chinurile la care a supus-o în copilărie. Mai mult, vedeta a declarat pe Facebook că are un frate vitreg.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Lis este o persoană transparentă și mereu pusă pe glume. Cu toate astea, dincolo de zâmbetul real pe care îl afișează întotdeauna, Oana ascunde o mare dramă. Vedeta are o poveste de viață dură, mama ei a murit când avea aproape vârsta adolescenței. De asemenea, tatăl ei, oe lângă faptul că o maltrata fizic, a vândut casa în care locuia, lăsându-și copiii pe drumuri.

Oana LisOana Lis

După ani de zile în care și-a urât tatăl pentru copilăria nefericită pe care a trăit-o, azi, de Sfinții Petru și Pavel, a reușit să îl ierte cu adevărat. Soția fostului primar al Capitalei a întâmpinat multe greutăți încă de când era un copil, dar a fost întotdeauna o femeie puternică. Blondina și-a crescut fratele singură și și-a clădit o viață frumoasă alături de Viorel Lis.

Citește și: Cum se simte Viorel Lis după ce a fost operat la inimă. Oana Lis:„Nu mă ajută nimeni cu el. De când e acasă…'

Citește și: De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică.Are legătură cu soțul ei

Citește și: Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez. Este o cântăreață celebră de la noi:”Încă puțin și…”

Citește și: Irina Rimes a făcut credit la bancă pentru a intra în lumea muzicii:”Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile”

Oana Lis a aflat că are un frate vitreg

Oana Lis a făcut o dezvăluire șocantă. Soția lui Viorel Lis a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care vorbește despre tatăl ei, pe care îl chema Petre. Blondina a mărturisit că este pentru prima dată când simte cu adevărat că și-a iertat părintele pentru toate suferințele din copilărie. Mai mult decât atât, Oana a dezvăluit că a descoperit chiar pe Facebook că mai are un frate vitreg, care poartă numele tatălui său, dar a refuzat să vorbească cu el.

„Azi, de zi sfânta, pentru ca pe taică-meu îl chema Petre, fără să vreau, inevitabil tot auzind asta si văzând scris, m-am gândit la el. Petrică. Pff Ptr tot ce ne-a făcut, bătăile pe care i le aplica lu mama si mie, batjocura mea. Faptul că a vândut casa cand a murit mama si ne-a lăsat orfani si minori si fara casa pe mine si fratele meu. El având doar 4 ani atunci si m-am trezit cu el de mana la București la matusa mea etc, muuulte…Ptr toate astea ani de zile l-am urât, detestat pe el, pe tot ce ținea de el, de unde era el, numele lui. Never ever nu am vorbit măcar cu un vreun barbat numit Petre. Nu-i puteam pronunța numele de atâta durere si frustare adunată.„, a scris Oana pe Facebook.

Oana Lis nu a vrut să își cunoască fratele vitreg

Soția fostului primar al Capitalei a scris câteva rânduri în memoria tatălui ei, cu ocazia zilei lui de nume. Nu l-a felicitat, dar a dezvăluit greutățile prin care a trecut în perioada copilăriei din cauza lui. Oana Lis și mama ei au fost bătute de el, iar la final ea și fratele ei au rămas pe străzi din cauza că le vânduse casa. Din acel moment, Oana a decis că nu va mai vorbi niciodată cu un bărbat al cărui nume este „Petre'. În urmă cu ceva timp ea a aflat că are un frate vitreg din partea tatălui ei, dar nu a vrut să îl cunoască.

Chiar am aflat pe Fb ca am un frate un pic mai mare decât mine din partea lui pe care îl cheamă la fel si am refuzat să comunic cu el. Nu l-am văzut niciodată, din aceste cauze care nu țin de el, de fapt. Ca-n filme…suprize, surprize….Dar odata cu faptul că am făcut terapie, ca m-am maturizat, ca am lucrat cu mine ani de zile. Ca acum ca si psiholog văd si traumele din spatele lui care l-au făcut să fie așa etc…Pot spune cu mana pe inima ca e primul an în care simt că l-am iertat definitiv', a scris Oana Lis pe contul ei personal de Facebook. 

Oana Lis a avut o copilărie grea

Oana Lis a vorbit de multe ori despre momentele neplăcute prin care a trecut, mai ales din cauza figurii paterne. Lipsa mamei sale este cea mai mare durere a Oanei. Blondina a mărturisit cum a reușit să facă față situațiilor tensionate, respirația fiind foarte importantă pentru a se calma.

„Au fost multe momente dificile, dar cred că toate au legătură cu lipsa mamei. Eu am locuit doar doi ani cu părinții mei, mama era bolnavă, tata era alcoolic, toate lucrurile nenorocite pe care le făcea el…De cele mai multe ori, în viață, am simțit lipsa mamei. Cei care au părinți habar n-au ce înseamnă să fii iubit necondiționat, câtă încredere, câtă putere, să ai mereu baza aceea că te duci la mama și te ajută, găsești o ciorbă, o vorbă bună. , a spus blondina pentru redactia.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton