Bebelușa Oana Ioniță divorțează de tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie: "Nu e deloc plăcut". Reacția nașului Mihai Găinușă

 Dumba Gabriela
.

Oana Ioniță, fosta bebelușă a Cârcotașilor, divorțează de tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. Oana a confirmat despărțirea de tatăl fiului ei, fără a oferi detalii legate de motivele despărțirii. Oana Ioniță a mai trecut printr-un divorț, în 2011, când a pus punct căsniciei pentru că nu mai exista armonie între ea și David, bărbatul cu care are o fetiță în vârstă de 13 ani acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bebelușa Oana Ioniță divorțează de tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au căsătorit în 2013, când au făcut o nuntă fabuloasă, într-o grădină de vară, iar domnișoară de onoare le-a fost chiar fiica bebelușei din prima căsnicie, Isabel și nași Mihai Găinușă și soția lui. La vremea aceea, Oana spunea că Florin o iubește foarte mult, așa cum este.

333333

Bebelușa Oana Ioniță divorțează de tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie

Bebelușa Oana pare că a fost urmărită de o serie de ghinioane, în ultimul an. A trecut prin două intervenții chirurgicale, la picior, iar în urma neînțelegerilor cu soțul ei, tenorul Florin Budnaru, cu care are un fiu, pe Mihai Maxim, în vârstă de 9 ani, a fost nevoită să depună cererea de divorț.

Vestita dansatoare Oana Ioniță a confirmat, pentru Playtech Știri, că nu mai formează un cuplu cu Florin Budnaru: Da, am început de ceva timp (n.r.-divorțul), dar n-am vorbit despre asta cu nimeni, pentru că nu e deloc plăcut!'.

Nașul Mihai Găinușă regretă divorțul finilor săi: Am auzit, da. Chiar regret, dar e vorba de viețile lor. Ei știu mai bine'.

În 2021, cei doi păreau foarte fericiți împreună și declarau într-un interviu pentru revista OK! că și-au cumpărat o casă nouă, iar Oana spunea că abia așteaptă să treacă pandemia pentru a-și vedea soțul pe scenă și a-l răsplăti cu aplauze.

Citește și:Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au oficializat relația. Modul inedit prin care și-au făcut publică idila: „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!'

Citește și:Ion, tatăl Nicoletei Luciu, se confruntă cu grave probleme de sănătate: ‘Dar ce nu am… Am multe afecțiuni. M-am săturat de…’

De ce s-a despărțit Oana Ioniță de David, tatăl fetiței ei

Oana Ioniță are o fiică, pe Isabel (13 ani), dintr-o altă relație, cu David, de meserie arhitect, pe care l-a cunoscut în Spania, pe vremea când ea era coregraf. Iată ce declara Oana, în 2012, la e emisiune de la Acasă TV:

„Relaţia mea cu tatăl fetiţei s-a terminat în urmă cu un an şi jumătate. Am fost o perioadă destul de lungă singură, nu am avut probleme, am rămas în relaţii bune, nu mi-am dorit şi nu îmi doresc să intrăm în conflict. El este foarte ocupat, dar poate să vină oricând în România să o vadă pe Isabel.

Eu m-am mutat în Spania, am vrut să-mi întemeiez o familie cu el, mi-am dorit o căsnicie, mi-am dorit să rămân acolo, am încercat să avem o familie, să fim fericiţi, din păcate lucrurile nu au funcţionat. Am încercat şi am hotărât de comun acord să mă întorc în ţară, el e foarte fericit cu viaţa lui din Spania.

Nu a mai fost armonie şi asta a fost. Acum sunt bine, contează că Isabel e fericită. Am avut depresie postnatală. Mama mea a fost cea mai importantă prezenţă din viaţa mea nu am simţit nicio clipă durerea despărţirii de David. Nu am niciun regret, mi-am dorit foarte mult copilul'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton