Cine este Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. Este căsătorită și a participat la Asia Express și Dancing on Ice

 Dumitrache Laura
.

Cine este Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. După două experiențe unice, trăite la Asia Express și Dancing on Ice, Carmen Grebenișan participă acum într-o nouă competiție. Este vorba despre Survivor România 2023, show difuzat la Pro TV. Tânăra a intrat în concurs drept concurentă în echipa Faimoșilor, iar acum se numără printre cei 3 finaliști.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. Carmen Grebenișan a făcut parte din echipa Faimoșilor, la Survivor 2023, iar ulterior din tribul Taino. Tânăra e activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu fanii săi. Blondina a reușit să devină cunoscută după ce a participat la Asia Express, alături de prietena ei, Alina Ceușan. Aceasta are astăzi peste 670 de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. În prezent, ea e una dintre cei trei finaliști de la Survivor România 2023. Până să ajungă aici, ea a trecut prin clipe grele, iar la un moment dat chiar a leșinat în concurs.

CarmenCarmen

Citește și: Când se mărită Carmen Grebenișan.Le-a pus condiții invitaților

Citește și: Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show la Chefi la Cuțite.S-a speculat că formează un cuplu

Citește și:Cum a ajuns Cove să fie coleg cu Andreea Marin, în urmă cu 20 de ani:”N-am să uit niciodată”

Citește și: Cum a câștigat Tudor Chirilă primii bani și ce face acum cu economiile:„Am doi copii și ei au nevoie de o investiție'

Carmen Grebenișan – Viață personală

Cine este Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. Carmen Grebenișan s-a născut la data de 21 iulie 1992, în Cluj-Napoca. Potrivit stiridirecte.ro, finalista de la Survivor 2023 are 1,70 m înălțime și 55 de kilograme. Tânăra are ochii albaștri și părul blond.

Carmen Grebenișan e căsătorită

Cine este Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie în 2020 de iubitul ei, Alex Militaru. Un an mai târziu, cei doi și-au unit destinele, iar Carmen a devenit oficial, doamna Militaru. Nunta a avut loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală. Carmen și Alex au fost cununați de bunii lor prieteni, Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul Tișa.

Carmen Grebenișan și soțul ei au fost prieteni foarte buni și s-au apropiat după ce ea a terminat fosta relație. De asemenea, blondina are o relație extraordinară cu părinții soțului ei. După trei ani de prietenie, cei doi au decis să dea o șansă relației lor, iar acum formează un cuplu minunat.

Carmen Grebenișan, prietenie de ani de zile cu Alina Ceușan

Cine este Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au format o echipă perfectă la Asia Express. Cele două au avut parte de o experiență de neuitat. Carmen și Alina nu au stat deoparte de probele grele și au dovedit că sunt puternice și descurcărețe. Cele două sunt prietene foarte bune, iar legătura pe care Carmen și Alina o au este foarte puternică.

„Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singura prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeaze celeilalte orice, dacă cealaltă își dorește mult acel ceva„, a spus Carmen Grebenișan de la Survivor 2023 pentru fpm.ro.

Carmen Grebenișan a fost victima bullying-ului

Cine este Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. Deși acum are o viață frumoasă, la care a visat mereu, Carmen Grebenișan nu a fost, din păcate, ocolită și de perioade mai neplăcute. Aceasta a fost victima bullying-ului, în trecut. Mai exact, în liceu a fost umilită pentru aspectul ei fizic. Între timp, finalista Survivor a apelat la mai multe intervenții estetice.

Carmen Grebenișan a povestit mai demult că în adolescență era foarte slabă, iar colegii îi puseseră o poreclă răutăcioasă.

„Am un implant mamar și am și o intervenție la buze, cu acid hialuronic. La un moment dat, am simțit că nu sunt la fel de feminină ca și celelalte fete. În liceu am primit porecle precum scândura sau fata șnur’. Am optat pentru implanturi anatomice, de 280 de mililitri. Asta s-a întâmplat în februarie 2015′.', a spus Carmen Grebenișan pe canalul de Youtube.

Carmen Grebenișan – Carieră

Cine este Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. Carmen Grebenișan a devenit cunoscută pe internet, unde acum se bucură de un număr mare de urmăritori. Chiar și așa, tânăra a devenit cunoscută și mai bine de publicul larg după ce a participat la Asia Express, sezonul 3, alături de influencerița Alina Ceușan.

Ulterior, Carmen Grebenișan a decis să accepte provocarea de a participa la noul show de la Antena 1, Dancing on Ice. În cadrul show-ului, ea a făcut echipă cu Lilian Brînzari. În prezent, blondina participă în noul sezon Survivor.

„Încă nu știu ce latură de-ale mele vor vedea telespectatorii, probabil latura mea emotivă. Pentru că mă copleșesc emoțiile, mai ales când mă gândesc că evenimentul va fi unul live. Am foarte multe emoții și nu prea reușesc să le ascund. Dar, în același timp o să vadă și latura mea competitivă și ambițioasă. Mi-e frică puțin, dar de-abia aștept!', a spus Carmen Grebenișan de la Survivor 2023, pentru playtech.ro.

Când are loc finala Survivor 2023

Finala celui de-al patrulea sezon al emisiunii Survivor România 2023 are loc pe data de 24 mai 2023. Concurenții rămași în concurs sunt Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei KrișanAlexandra Porkalob a fost eliminată în ediția de luni, 22 mai 2023, astfel că nu va face parte din tabloul finalei. Alexandra Ciomag a fost și ea eliminată, în semifinală.

Potrivit statisticilor, cele mai mari șanse de câștig le au Dan Ursa și Carmen Grebenișan, urmați de Andrei Krișan. Cel puțin așa arată casele de pariuri…

Kamara o vede pe Carmen Grebenișan câștigătoare la Survivor România 2023

Kamara, fostul concurent din jungla Dominicană, o vede pe Carmen Grebenișan câștigătoare la Survivor România 2023. Artistul susține că Grebenișan are toate capacitățile necesare pentru a câștiga competiția.

Înainte să plec, ne-am adunat și am stat de vorbă eu, Carmen, Ștefania și Krișan. Eu i-am spus: Carmen, eu pe tine te văd câștigătoare! Tu ai ceva anume care mă face să cred că poți să câștigi. Ești foarte implicată în show-ul ăsta, nu ești ascunsă, ești bună pe traseu și cred că ai datele necesare pentru a fi printre finaliști. Eu mi-aș dori să câștige Carmen, dacă nu să câștige Ștefania. M-a mișcat foarte tare povestea ei. Știu cum a crescut și m-a uimit lupta acestui copil’ a spus Kamara în cadrul emisiunii La Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton