Cine este soțul lui Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. Cu ce se ocupă Alex Militaru

 Laciu Andreea
.

Cine este soțul lui Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. Tânăra concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România și-a construit inițial o carieră ca influencer în mediul online, apoi a apărut în mai multe show-uri de televiziune, precum Asia Express, unde a făcut echipă cu Alina Ceușan, dar și Dancing on Ice, unde a evoluat alături de partenerul ei de pe gheață, Lilian Bînzari. Însă, deși ea este foarte prezentă în spațiul public, soțul ei este o fire foarte discretă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se cunoștea deja de câțiva ani cu soțul ei, Alex Militaru. Însă, inițial a fost vorba doar despre o prietenie sinceră între ei. După ce s-a despărțit de fostul ei iubit, Carmen Grebenișan a realizat că are sentimente pentru Alex Militaru și așa a început povestea lor de dragoste. Lucrurile au evoluat rapid, s-au logodit după doar câteva luni, iar în anul următor după oficializarea relației, și-au unit și destinele și au devenit soț și soție. Iată cine este soțul lui Carmen Grebenișan de la Survivor România 2023!

cine-este-sotul-lui-carmen-grebenisan-1cine-este-sotul-lui-carmen-grebenisan-1

Cine este soțul lui Carmen Grebenișan de la Survivor România 2023

Cine este soțul lui Carmen Grebenișan de la Survivor România 2023. Alex Militaru este din Slatina și a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu”, apoi și-a continuat studiile la București, unde a absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila', conform Bzi. Aici locuiește în prezent, alături de Carmen Grebenișan. Tânărul este foarte discret, se ține departe în majoritatea timpului de rețelele de socializare.

Este de meserie farmacist, așa că lucrează într-un domeniu complet diferit față de cel al soției lui. Dintr-o postare mai veche a Faimoasei de la Survivor România 2023, fanii ei au aflat că Alex Militaru suferă de o afecțiune care afectează mulți români: este alergic la ambrozie.

Citește și: Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au probleme în căsnicie: 'Mi-aș dori să fiu într-o relație echilibrată. Acest comportament…'

Citește și: Cine este Carmen Grebenișan. Cum a devenit celebră și cine este soțul ei

Citește și: Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune: „Îmi e frică de tot”

Citește și: Cum s-a lăsat Marcela Fota cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr: „Mi-am dat seama că…”

Alex Militaru și Carmen Grebenișan s-au căsătorit în 2021

Cine este soțul lui Carmen Grebenișan. Faimoasa s-a născut la Cluj, acolo unde a și trăit o bună parte din viață. În urmă cu câțiva ani, când era cu fostul iubit, s-a mutat în București. Aici l-a cunoscut pe Alex Militaru și au devenit buni prieteni.

„Ne înțelegeam foarte bine, dar nu am trecut de un prag mai mare de atât. După despărțirea de fostul iubit, mi-am dat seama că omul acesta era cumva prietenul meu și mai mult de atât. De-asta s-a întâmplat totul atât de repede. Noi suntem împreună practic din februarie [2020]. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical.

Ne-am înțeles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri. Să fii cu cineva care te motivează să ai o viață și mai bună, pentru că relațiile sunt mai mult decât sentimentul acela de iubire. Într-o relație trebuie să vă inspirați unul pe celălalt încât în fiecare zi să deveniți cea mai bună versiune a voastră', povestea Carmen Grebenișan, în urmă cu câțiva ani.  

Alex Militaru și Carmen Grebenișan nu își doresc, momentan, să devină părinți

Cine este soțul lui Carmen Grebenișan. În anul 2020, Alex Militaru a cerut-o în căsătorie, iar în luna august a anului 2021, tânăra s-a măritat și astfel au devenit oficial soț și soție. Cei doi nu au devenit încă părinți, iar Faimoasa mărturisea că nu se simte momentan pregătită să facă acest pas. În ultima perioadă, s-a spus că ar fi probleme în mariajul celor doi, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla după ce Carmen Grebenișan revine din Republica Dominicană.

Am stat 6 ani la Cluj cu Alina. Nu, nu am stat toți anii cu Alina, ea între timp s-a căsătorit și m-a lăsat. Dar iertăm. 6 ani în total am stat la Cluj și m-am mutat aici cu prietenul meu de atunci. Dar acum am soț. Și stau cu soțul. Mie nici nu îmi vine să cred că am soț, îmi e foarte greu să vorbesc de mine ca și cum sunt căsătorită, că nu mă simt așa. Tot timpul zic iubitul meu, dar îmi e greu să cred că e soțul. E foarte greu.

Nu știu, mi se pare că sunt prea tânără ca să fiu căsătorită. (râde). Dar nu este de asta, pur și simplu îmi este greu să îmi atribui acest statut pentru că ideea de soție mi se pare alta. Eu mă simt într-un fel, nu mă simt soție. Eu mă simt nebună, agitată, călătoresc. Bine, fac asta cu soțul, nu e nicio problemă. Dar mi se pare că eu am avut prejudecăți față de soții, că direct sunt la cratiță, că direct sunt acasă, că nu mai ies în oraș. Tot timpul când zic soție, zic: Eu sunt soție?'. Da, mai sunt și soții așa ca mine', a declarat Carmen Grebenișan, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton