O zi istorică. Astăzi Donald Trump devine preşedintele Americii

 Florentina Liutic
.

Donald Trump va fi învestit astăzi Preşedintele Americii, devenind astfel cel de-al 45-lea preşedinte din istoria ţării.

 

La 70 de ani şi fără nicio experienţa politică, Donald Trump este pregătit să urce astăzi scările Capitolului pentru a-i succeda lui Barack Obama care părăseşte Casa Albă după 8 ani şi cu o cotă de popularitate foarte mare.

 

Este un moment de mare nelinişte, toată lumea văzând în magnatul din domeniul imobiliarelor cel mai imprevizibil preşedinte pe care l-a avut America până acum. În ultimii 40 de ani niciunul dintre preşedinţii Americii nu a avut o cotă de popularitate atât de scăzută în momentul preluării mandatului.

 

După o noapte petrecută la Blair House, o reşedinţă rezervată oaspeţilor de seamă şi aflată în apropierea Casei Albe, Melania şi Donald Trump vor servi un ceai în compania cuplului Michelle-Barack Obama, după care toţi 4 se vor îndrepta spre Capitol.

 

La ceremona de învestire vor asista 3 foşti preşedinţi ai Americii, Jimmy Carter, George W. Bush şi Bill Clinton, dar şi Hillary Clinton, cea care a pierdut în mod dramatic alegerile în faţa lui Donald Trump.

 

Trump va jura pe două Biblii, cea personală, oferită de mama lui în 1955 şi cea a lui Abraham Lincoln, pe care a jurat şi Barack Obama în urmă cu 4 ani.

 

Cel de-al 45-lea preşedinte va rosti un discurs în care va dezvălui viziunea pe care o are asupra politicii pe care America o va face în anii ce urmează.

 

Foto: Hepta

 

Citeste si:

Melania Trump – Ea este veriga slaba

Secretele familiei Trump

De ce nu se muta Melania Trump la Casa Alba

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/donald-trump-sare-apararea-sotiei-sale-ce-spune-presedintele-americii-despre-designerul-tom-ford-2386984

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton