Ce ţinute a purtat Melania Trump în ajunul învestirii lui Trump ca preşedinte

 Florentina Liutic
.

Melania Trump si-a facut aparitia in doua tinute inainte de investirea oficiala a sotului sau la Casa Alba.

 

Familia Trump a inceput ceremoniile de investire a lui Donald Trump ca presedinte al Americii. Inainte de ceremonia oficiala, acestia au asistat la diverse evenimente, dar si la un concert alaturi de sustinatori, zi ce s-a incheiat cu o cina in cinstea celor care au donat pentru campania Trump.

 

 

Melania Trump a purtat pe parcursul zilei un palton  negru pana la genunchi, in stil militar,  semnat Norisol Ferrari, cu care a aparut imbracata la festivitatile din Maryland, precum ceremonia de depunere a coroanelor la monumentul Lincoln .

 

Viitoarea prima doamna a incheiat ziua la cina ce a avut loc in Washinton D.C. alaturi de sustinatorii de top care au donat pentru campania Trump. Aceasta a purtat o tinuta aurie semnata Reem Acra.

 

 

Marele eveniment va avea loc vineri seara atunci cand Donald Trump va deveni in mod oficial cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite.

 

Bianca Ion

 

Citeste si:

 

Cum se va imbraca Melania Trump la ceremonia de investire a lui Donald Trump

 

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/donald-trump-sare-apararea-sotiei-sale-ce-spune-presedintele-americii-despre-designerul-tom-ford-2386984

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton