O supraviețuitoare a incendiului de la Colectiv a devenit mamă: "A fost un copil foarte dorit, doar că a trebuit să așteptăm mult din cauza..."

 Oana Pantazi
.

Adina Apostol, o supraviețuitoare a incendiului de la Colectiv, a devenit mamă recent. La aproape 7 ani de la teribila tragedie în care și-au pierdut viața 65 de persoane și 160 au fost rănite, tânăra a putut în sfârșit să o strângă în brațe pe fiica ei, Maria. Iată prin ce a trecut până a reușit să o aducă pe lume!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adina Apostol, supraviețuitoare a incendiului de la Colectiv, a devenit mamă anul acesta, la 7 ani de la tragedia care a lăsat atâtea familii îndoliate. Pe 30 octombrie 2015, viața Adinei s-a schimbat complet. Atunci, în timpul incendiului, Adina a fost arsă aproape pe tot corpul, fiind târâtă efectiv de mâini de un tânăr, cae i-a salvat viața. Au fost ani de chin pentru ea, dar în cele din urmă, în luna iulie, și-a văzut cel mai mare vis împlinit – acela de a deveni mamă.

o-supravietuitoare-colectiv-a-devenit-mama-o-supravietuitoare-colectiv-a-devenit-mama-

O supraviețuitoare a incendiului de la Colectiv a devenit mamă

Pentru Adina, șansa la viață a fost începutul unui lung șir de operații la mâini, la față, la spate și la degete, făcute în spitale din România, Belgia și Suedia, urmate de ani de recupeare. Tânăra și-a spus povestea pentru reginamaria.ro, o poveste tulburătoare, al cărui deznodământ a fost însă unul fericit… Primele ei gânduri, atunci când s-a tezit din comă, într-un spital din Belgia, au fost: 'Cum să fiu atât de aproape de moarte când eu nici nu am fâcut încă un copil?'.

Citește și: Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului din clubul Colectiv: „Am peste 50 de operații!'

Citește și: Familiile victimelor de la Colectiv primesc despăgubiri, la șapte ani de la tragedie. Câți bani primește un părinte pentru fiul său, din partea statului român

Citește și: Cristi Filipescu, toboșarul rănit în incendiul de la Colectiv, declarații după sentința judecătorilor: „Cei din mormânt nu au liniște oricum'

Citește și: Un martor a povestit cum s-a produs accidentul în care a murit medicul Călin Doboș:„Inițial, am crezut că a căzut de pe pod. A făcut o depășire haotică și…

Suferind atâtea operații și, evident, anestezii, și luând atâtea pastile, Adina s-a temut să rămână însăcinată, pentru a nu-i face rău bebelușului ei. În luna iulie 2022, Măriuca a venit pe lume pin cezariană.

„A fost un copil foarte dorit, doar că a trebuit să așteptăm mult din cauza operațiilor, care nu se mai termină, ca să pot să elimin din toate anesteziile și medicamentele pe care le-am luat de-a lungul anilor după Colectiv încoace. Este tot ce avem nevoie să ne revenim!', a povestit tânăra pentru Regina Maria.

„A fost cea mai grea încercare din viața mea”

Pe 30 octombrie s-au împlinit 7 ani de la tragedia din clubul Colectiv, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 64 de persoane și a 160 de persoane au fost rănite. Aceea a fost noaptea care a schimbat destinul a zeci de familii care și-au pierdut apropiații. Pentru cei rămași în viață a fost începutul unui adevărat calvar, nenumărați tineri petrecând luni de zile în spitale și fiind supuși unor operații dificile… Operații care, păentru unii, încă nu s-au încheiat. Printe ei s-a numărat și Adina Apostol, care a primit o nouă șansă la viața. Tânăra a dezvăluit că singurul lucru care i-a dat putere să meargă mai departe a fost durerea din ochii părinților ei. Iar dorința de a-și strânge cândva puiul în brațe a făcut-o să meargă mai departe.

„A fost cea mai grea încercare din viața mea și a familiei mele, dar cumva a fost un semn pentru mine că viața trebuie trăită pentru că este frumoasă. Un mare ars nu e recuperează niciodată 100%', a mai spus Adina pentru sursa citată.

Foto: Facebook, screenshot YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton