O mai ții minte pe Veronica, din filmul cu același nume? Cum arată Lulu Mihăescu la 52 de ani și cu ce se ocupă acum

 Oana Pantazi
.

La 48 de ani de când filmul Veronica făcea furori pe marele ecran, protagonista faimoasei producții pentru copii, Lulu Mihăescu, încă nu a fost uitată de fanii ei. La 52 de ani, actoria a rămas pentru ea doar un vis frumos…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sunt 48 de ani de când a apărut pe ecrane poate cel mai frumos film românesc pentru copii din toate timpurile – „Veronica'. Chiar dacă de atunci a trecut aproape o jumătate de secol, Lulu Mihăescu, interpreta simpaticei eroine, încă nu a fost uitată, cu atât mai mult cu cât filmul în care a fost protagonistă este reluat de majoritatea televiziunilor.

Cu siguranță nu există generație, din anii 70 încoace care să nu fi văzut superbul film pentru copii. Margareta Pâslaru, Dem Rădulescu, Vasilica Tastaman, Angela Moldovan și George Mihăiță și Manuela Hărăbor (pe atunci, o dulceață de fetiță de 4 anișori) sunt doar o parte din fabuloasa distribuție a filmului inspirat din fabulele lui La Fontaine. Iar la vremea respectivă, pentru Lulu Mihăscu șansa de a juca rolul principal ar fi putut fi o rampă de lansare într-o viitoare carieră cinematografică… care, din păcate, nu s-a materializat.

Lulu Mihescu a fost actrița unui singur rol – Veronica

Eroina principală din Veronica, interpretată magistral, la doar 4 ani, de Lulu Mihăescu, a făcut din mica actriță care a interpretat rolul unei orfane, o vedetă. Din păcate însă, ca în atâtea alte cazuri de copii actori, cum au fost McCaulley Culkin sau, pe vremuri, Shirley Temple, și Lulu Mihăescu a rămas actrița unui singur rol, pe care l-a jucat în două filme, Veronica și Veronica se întoarce.

Deși ulterior a mai jucat și în alte producții – Mama, Saltimbancii și Un saltimbac la Polul Nord -, Lulu Mihăescu nu a mai înregistrat, evident, succesul din filmul care a făcut-o faimoasă. De altfel, la maturitate ea a fost mai atrasă de muzică decât de actorie, pentru ca, în final, să se despartă complet de lumea artistică.

Veronica-lulu-mihaescu-0Veronica-lulu-mihaescu-0

Cu ce se ocupă acum Lulu Mihăescu

Puțini sunt cei care știu că, la începutul anilor 1990, Lulu Mihăescu a activat în trupa „Timpuri Noi', unde a fost clăpar. În 1996 însă, tânăra a emigrat în Canada, retrăgându-se complet din lumea reflectoarelor. Fosta actriță s-a căsătorit (acum se numește Petre) și are o fiică, Ana, în vârstă de 28 de ani, care seamănă foarte bine cu mama ei. Chiar dacă nu se mai află de mult în lumina reflectoarelor, Lulu Mihăescu (52) nu s-a despărțit totuși de una dintre marile ei pasiuni – acum, Veronica este profesoară de muzică în Vancouver.

Citește și: Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu: „Am crescut unul alături de celălalt”/ INTERVIU

Citește și: Draga Olteanu Matei și soțul ei, medicul Ion Matei, au trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste, timp de 44 de ani: „Aş fi preferat să mor şi eu odată cu el”

Citește și: Veste șoc pentru Cristina Joia! Femeia care a desfigurat-o în bătăie ar putea scăpa basma curată: 'Avocatul m-a înștiințat că…'

Citește și: Fosta soție a lui Phil Collins, acuzații umilitoare în instanță, la adresa artistului: „Nu se mai spăla și era incapabil să facă dragoste”

Citește și: Actorul Gabriel Garko, sex simbolul Italiei, recunoaște că este homosexual: „Am avut 11 ani o relaţie secretă cu un bărbat!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton