Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii: "Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu". Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Andra, Eva, David și Cătălin Măruță întregesc tabloul unei familii splendide. Nu pretind că este totul perfect, ci sunt spontani, degajați, naturali. Andra și Cătălin ne-au spus că nu exclud, la un moment dat, nici chiar varianta realizării unui reality-show. Nu se știe ce le va rezerva viitorul, însă până atunci să aflam cum arată o zi în formula de patru și cum gestionează provocările din viața lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra, cine îi răsfață mai mult pe Eva și David? Tu sau Cătălin? Și cine este cel care pune piciorul în prag mai cu vehemență?

Cred că noi, ca tineri părinți  din generația aceasta, avem vederi moderne, nu credem în răsfăț. De  la faptul că i-am ținut în brațe cât au cerut, până la cum vorbim cu ei, tot ce facem este ca ei să crească fericiți, convinși că sunt iubiți. Limitele pe care le impunem sunt pentru siguranța lor, pentru binele lor. Eu și Cătălin spunem cu fermitate „nu atunci când e nevoie și nu negociem. Însă explicăm.

Aveți doi copii extrem de spontani. Cu ce au reușit să vă surprindă, cu adevărat, în ultima vreme? Ceva să… rămâneți muți.

C: Declarațiile lor de dragoste întotdeauna ne topesc…

A: Așa e. Când ne  pupă,  ne  iau  în brațe, ne spun „noapte bună! și ne mângâie pe obraz… Îmi dau lacrimile când mă gândesc! Dar, să povestim și despre faptul că ne-au lăsat muți și când am fost la Urlați, la părintele Manuel, unde au donat multe jucării și haine, și  s-au   purtat   minunat.   Au înțeles că acei copii au nevoie de lucrurile lor și au acceptat imediat, ba chiar cu entuziasm, să doneze. Am fost foarte mândri de ei.

Bullying-ul este vechi de când lumea și pământul, dar acum parcă mai agresiv ca oricând. Au fost Eva și David victima vreunei forme de bullying până acum?

C: Din ce știm noi, nu. E important de spus asta, pentru că, din păcate, bullying-ul are loc de cele mai multe ori departe de ochii și urechile părinților, iar copiii nu povestesc, pentru că le e rușine sau teamă. Noi încercăm să fim cât mai apropiați de ei, să le explicăm ce drepturi au, inclusiv la demnitate, să știe că nimeni nu are dreptul să îi umilească, să îi jignească. În plus, monitorizăm în mare măsură activitatea lor online.

Cătălin, știm că Andra nu este o femeie materialistă, ceea ce poate fi un  dezavantaj,  uneori.  Vorba  aia cu un cadou scump, o poți cuceri. Ei bine, ce fel de cadouri/surprize apreciază Andra?

Să știi că sunt norocos. Cu un buchet de flori reușesc să o impresionez! Secretul este să o surprind cu adevărat, să nu ofer florile când e ziua ei și atât. Într-o zi ca oricare alta, un cadou din suflet vine ca o declarație sinceră de dragoste. Andra apreciază gesturile sincere, este important să o asculți, să știi ce își dorește, ce îi place și să vii cu acel lucru sau cu acel gest: o cină, un parfum care se găsește mai greu, nu neapărat scump, un bilet la un concert…

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:”Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:”Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.” / EXCLUSIV

Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:„Am crescut unul alături de celălalt'/ INTERVIU

Cum a fost cerută Feli în căsătorie. Inițial, nu a răspuns:„Am fost surdă total'

Dar  tu,  Andra,  ce  surprize  îi  faci  lui Cătălin? Știu   că   el   are   o   pasiune pentru   ceasuri…

A: Mie mi se pare mult mai greu să îi fac eu lui cadouri! Da, îi plac ceasurile, îi plăceau și șepcile, dar realitatea este că de mult  timp  a  depășit  faza colecționării de obiecte. Îi plac multe lucruri, dar nu mai e cu adevărat pasionat de ele și cred că preferă oricând o experiență faină decât încă un ceas sau orice alt lucru material. Pentru Cătălin, e important să îi arăți că te-ai gândit la el, să îi personalizezi o agendă sau o cămașă, să aduni prietenii la un loc, asta-i place cel mai tare… Practic, cel mai mult apreciază timpul cu cei dragi, iar asta nu se poate cumpăra, nu se poate împacheta cu fundă roșie!

C: Așa este, Andra mă cunoaște foarte bine.

Familia-Maruta-1Familia-Maruta-1

Cum arată o zi la voi în familie, în formula de patru?

A: E veselie, de la prima oră. Cătălin bea cafea, eu nu prea sau doar cu mult lapte. Copiii se agită, se joacă, noi nu suntem atât de plini de energie, ne ia puțin timp să ne activăm. Luăm micul dejun împreună, în bucătărie, apoi ne planificăm ziua cu activități. Într-o zi în care suntem toți patru acasă, să zicem, în weekend, putem merge în parc, putem face o excursie la munte, ne putem propune să vedem un film împreună, de desene animate, desigur. Uneori, comandăm mâncare din oraș: pizza, burgeri sau mâncare chinezească. Înainte de pandemie, aveam mai multe opțiuni de a ne petrece timpul, acum ne descurcăm în contextul acesta, mai izolați, în siguranță.

Chiar, v-ați gândit  vreodată  să faceți un reality-show?

C: Da, mai ales de când suntem în izolare. Dar e greu să scoți conținut când stai mai mult în casă. Doar cine nu lucrează în domeniu crede că un reality-show iese bătând din palme, lăsând o cameră să înregistreze în colțul sufrageriei. În realitate, e un efort mult mai complex… Cine știe, poate la un moment dat. De ce nu? Oricum, noi nu avem nimic de ascuns! Ar putea fi amuzant!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton