O mai ții minte pe Shauni McClain din Baywatch? Cum arată Erika Eleniak, blonda sexy care făcea furori în anii 90

 Cica Cristina
.

Erika Eleniak, fost model, care a apărut și în revista Playboy a devenit cunoscută pentru rolul din Baywatch. Cu un trup zvelt și un chip angelic, blonda atrăgea atenția tuturor bărbaților. Cum arată actrița astăzi, la 50 de ani!

The „Baywatch” SlowMo MarathonThe „Baywatch” SlowMo Marathon

Erika Eleniak s-a născut în 1969 în Glendale, California și, în ciuda faptului că a apărut într-o serie de filme și emisiuni TV de-a lungul anilor, cei mai mulți dintre noi ne-o amintim ca actrița care a dat viață personajului Shauni McClain în Baywatch. A debutat încă de la 12 ani în filmul E.T., pentru ca 8 ani mai târziu, la vârsta de 20 de ani, să devină cunoscută precum una dintre eroinele plajelor californiene, alături de colegele sale, Pamela Anderson și Yasmine Bleeth.

Citește și: Kim Basinger, greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice. Cum arată la 66 de ani una dintre cele mai sexy actrițe din istoria Hollywood-ului!

„M-aș lăsa înecat cu plăcere, dacă aș ști că tu ești cea care mă salvează”, a fost unul dintre mesajele primite de actrița din partea unui fan, pe când juca în Baywatch.

Frumoasa blondă făcea furori în anii ’90, sucind mințile multor bărbați. Numai că, între timp, actrița s-a schimbat foarte mult. S-a confruntat cu diverse probleme, de la dependență de droguri până la oscilații mari de greutate.

Citește și: Yasmine Bleeth, bomba sexy din Baywatch, transformare şocantă!Cum arată la 17 ani de când a renunţat la actorie

„Am avut o viata foarte complicată”, a precizat Erika făcând referire atât la momentul în care s-a hotărât să se dezbrace și să apară pe coperta revistei Playboy, precum și la dependența de alcool si droguri.

Erika Eleniak: „Simțeam că trăiesc în Iad”

Erike Eleniak nu a avut deloc o viață simplă, odată ce a căzut pradă viciilor. Chiar ea a catalogat drept un coșmar tot ceea ce trăia. Înconjurată de persoane cu aceleși vicii, șansele de recuperare deveniseră cu atât mai mici.

„Simțeam că trăiesc în Iad. În fiecare zi mă scufundăm tot mai adânc și nimic nu mă putea opri. Toți oamenii cu care ieșeam, în special iubitul meu, aveau aceleași vicii că mine. Cum puteam să ies din acest coșmar? A fost cea mai îngrozitoare experiență din viață mea”, povestea la un moment dat Eleniak.

Citește și: În goana după tinerețea veșnică, Teri Hatcher a căzut în patima operațiilor estetice. Cum arată la 55 de ani vedeta din „Neveste disperate”

Câțiva ani mai târziu, actrița a pierdut lupta cu kilogramele, apoi, în încercarea de revenire a apelat la o metodă drastică pentru a slăbi, care a trimis-o direct la spital. În 2006 a reușit să slăbească nu mai puțin de 14 kilograme, în timp ce se număra printre concurentii show-ului „Celebrity Fit Club”, notează filmnow.ro.

De-a lungul timpului, actrița și-a mai făcut apariția în filme precum „Under Siege”, „The Beverly Hillbillies”, „CSI: Miami”, „Desperate Housewives” sau „Boone: The Bounty Hunter”.

Citește și: S-a îngrașat peste 30 kg, apoi a slăbit spectaculos. Cum arată acum Mariah Carey și ce dietă ține pentru a scăpa repede de kilogramele în plus

Erika Eleniak a pierdut un copil

Lucrurile nu au stat mai bine pentru Erika Eleniak nici în plan personal. A fot logodită cu Billy Warlock, a avut un mariaj scurt, de doar șase luni cu Philip Goglia și a avut o relație cu Roch Diagle.

În timpul relației cu Diagle, în 2005, Eleniak s-a confruntat cu o sarcină ectopică (extrauterină) care a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență. Sarcinile ectopice au șanse semnificative de a fi fatale, dar, din fericire, Eleniak a supraviețuit. Din păcate, sarcina s-a încheiat în avort spontan, conform eightieskids.com.

Totuși, Eleniak și-a îndeplinit visul de a deveni mamă, a născut ulterior o fiică, Indyanna Daigle, acum în vârstă de 14 ani. Eleniak continuă joace, în special în filme TV și producții independente.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Îl mai știi pe actorul principal din serialul „Doctor House”? Cum arată Hugh Laurie la 60 de ani: pare alt om!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton