O mai ții minte pe Nikki, din "Tânăr și neliniștit"? Incredibil cât de bine arată la 63 de ani!

 Oana Pantazi
.

Numele Melody Thomas Scott probabil că nu le spune atât de multe telespectatorilor precum Nikki, din „Tânăr și neliniștit”, și nici nu e de mirare, deoarece, de 40 de ani, actrița este pe platourile de filmare ale celebrului serial. Iată cum arată Melody Thomas Scott la 63 de ani!

Tânăr și Neliniștit sau The Young and the Restless, cum este cunoscut în lumea întreagă, este, cu siguranță, cel mai cunoscut serial de tip soap-opera din lume, dat fiind că rulează din 1973 și e departe de a-și anunța finalul… Actorii au îmbătrânit, practic, odată cu serialul, dat fiind că unii dintre ei „semnează condica” pe același platou de mai bine de 40 de ani! Printre ei se numără și Melody Thomas Scott, alias Nikki Newman, care în luna februarie a împlinit două decenii de când joacă în acest serial.

Melody Thomas Scott, actrița unui singur rol

Deși avea doar opt ani când a fost distribuită în primul său rol din Marnie, celebrul film regizat de Alfred Hitchcock, iar ulterior a jucat în serialul The Waltons, la 23 de ani actrița a părăsit producția pentru a juca în Tânăr și Neliniștit. De atunci au trecut… 11.585 de episoade, iar Melody Thomas Scott a devenit din tânăra iubită a lui Victor Newman (Eric Braeden), mamă și bunică, atât pe micul ecran, cât și în viața reală.

Povestea de dragoste dintre Nikki și Victor Newman a atras milioane de telespectatori, cu atât mai mult cu cât chimia dintre cei doi actori a fost și continuă să fie senzațională. La fel ca și în serial, viața actriței a avut suișuri și coborâșuri, dar în cele din urmă și-a găsit fericirea… Alături, evident (dat fiind faptul că aproape toată viața și-a petrecut-o pe platoul de filmare al aceluiași serial) de un coleg – actrița este măritată cu Edward Scott, unul dintre producătorii Tânăr și neliniștit.

La 63 de ani, Melody Thomas Scott are trei fiice (una provenită din mariajul care a duration mai puțin de un an cu Michael Altman) și patru nepoți, iar anul acesta împlinește 40 de ani de căsnicie alături de cel de-al doilea soț. Spre deosebire de alte colege de-ale sale de breaslă, Melody nu s-a schimbat însă prea mult și nici nu pare să fie transformată de operațiile estetice. Cât despre serial, acesta a fost reluat de PRO2 de pe 16 decembrie, de la sezonul 23, așadar fanii celebrului soap-opera au din nou șansa de a se reîntâlni cu îndrăgitele personaje.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton