Operația estetică a Iuliei Albu de care nu știe nimeni. Are o intervenție mai puțin obișnuită: ”Da, am avut niște glezne mai groase!”

 Oana Popoiag
.

Iulia Albu este un critic de modă controversat pentru felul tranșant de a spune lucrurilor pe nume, însă aceeași deschidere o are și când vine vorba de operațiile sale estetice, un subiect tabu pentru multe alte celebrități. În urmă cu câțiva ani, vedeta a recurs la o intervenție mai puțin populară în țara noastră, destul de delicată și care necesită timp mare de recuperare: subțierea gleznelor.

Iulia Albu este celebră pentru felul tranșant în care critică stilul vestimentar al vedetelor de la noi, atrăgându-și în timp numeroși dușmani. Aceea sinceritatea o are, însă, și când vine vorba de propria persoană.

Iulia Albu și-a subțiat gleznele în urmă cu câțiva ani

Vedeta a mărturisit de-a lungul timpului intervențiile estetice la care a apelat, însă una a trecut neobservată, cu toate că e destul de neobișnuită și nu foarte populară (încă) în România. Ce-i drept, la cât de zveltă este, nu ai zice că Iulia Albu ar fi avut nevoie de o astfel de modificare. Domnița de Albu nu era, însă, mulțumită de gleznele sale, așa că în urmă cu aproape cinci ani a ales să își subțieze gleznele.

'Mi-am dorit, mi-am făcut-o şi asta e! Mi-am făcut o intervenţie de body sculpting la nivelul gleznelor', a declarat Iulia pentru Ştirile Kanal D, imediat după operația care a obligat-o apoi să renunțe la tocuri vreme de două luni și să nu facă efort.

Ce operații estetice are Iulia Albu. Domnița de Alba e recunoscut tot!

Ulterior, Iulia Albu a făcut pentru wowbiz.ro o recapitulare a operațiilor estetice la care a recurs pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, operații ceva mai neobișnuite, așa cum era poate de așteptat din partea unei persoane atât de excentrice.

'Este adevărat, Domnița a suferit o intervenție la nivelul scalpului, ce are ca scop întreținerea unui păr sănătos, stimularea și regenerarea acestuia. Pentru că Domnița vrea să aiba plete frumoase și balaie, în ciuda coafatului zilnic și a folosirii produselor de hairstyling pe care o emisiune zilnică… le presupune. Da, am avut niște glezne mai groase. Este ridicol, știu, mai ales… având în vedere restul siluetei mele filiforme. Ce să spun?! O femeie puternică trebuie susținută de niște glezne pe măsură.

Însă cu problemele medicale chiar nu am putut trăi. Așa încât… DA! mi-am făcut lipo-sculptură, deși NU ERAM GRASĂ! O procedură pe care o recomand oricui are, cu adevărat, nevoie de ea. (…) Pentru că astăzi vorbim sincer și corect despre ce înseamnă asumare, pentru cine nu are timp, pentru cele dintre voi care muncesc foarte mult și își doresc să își construiască o carieră, pe lângă creme de îngrijire, specifice, recomand radiofrecvența. Nu cred că aș putea să vă spun în cuvinte ce a făcut pentru mine acest tratament! Dar vă pot spune că această terapie vă va scuti mult timp de botox sau fillere', a spus Iulia Albu.

Foto: Instagram

Iulia Albu operații esteticeIulia Albu operații estetice
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton