O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total: "Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești..."

 Dumba Gabriela
.

În 2003, Andreea Vasile participa la show-ul „Big Brother', alături de alți 11 concurenți, care erau filmați 24 de ore din 24, iar cel care rezista cel mai mult în emisiune câștiga 50.000 de euro. Între timp, Andreea a devenit actriță și, după ce a eșuat relația cu Mihai Bendeac, a decis să fie discretă cu viața ei sentimentală.

7Andreea-Vasile-683×10247Andreea-Vasile-683×1024

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Despre Andreea Vasile Mihai Bendeac a spus despre ea că a fost singura femeie care l-a suportat cu toate toanele lui și pe care a și cerut-o de soție, la un moment dat. Între timp, oamenii au revăzut-o pe scena teatrelor sau în serialul „Umbre' pentru că este o actriță foarte îndrăgită.

Extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Andreea abia a vorbit despre fiul ei în vârstă de un an și partenerul de viață.

„Nu m-am hotărât să devin mamă, cred că e o chestiune care se naște natural, atunci când întâlnești un om pe care-l iubești și alături de care îți dorești să-ți petreci tot restul vieții. Cel puțin la mine lucrurile s-au întâmplat așa. În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind și pe care îl idolatrizam, pentru că mi se pare și în continuare că e cel mai bun, mișto, fain, deștept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aș dori un copil, iar asta s-a întâmplat. Alexandru Mihai are un an și aproape o lună', a povestit Andreea într-un podcast de parenting pe secom.ro.

Deși păstrează în continuare mister în jurul tatălui copilului ei, Andreea îl descrie ca bărbatul pe care l-a visat ca tată pentru fiul ei.

„Tot suportul îl am de la prietenul meu, Tudor. E mereu lângă mine și mă ajută foarte tare pentru că uneori clachez. Clachez și am sentimentul că uneori nu fac suficient sau că nu fac ce trebuie și el îmi spune să mă uit la copil, dacă copilul ei bine, înseamnă că am făcut bine.

L-am crescut singuri, am încercat să găsim o bonă, ne mai ajută mama din când în când. Părinții mei sunt din Râmnicu Vâlcea și puteau să vină doar în weekend pentru că mama încă lucrează și în perioadele în care eu am avut filmări, pentru că am filmat încă de când avea Alexandru o lună, mai venea mama să mă ajute.

Înainte să înceapă nebunia cu izolarea, găsisem o bonă. Nu mai aveam cum, pentru că începeam și la teatru repetiții și asta însemna că trebuie să fiu musai 7 ore pe zi acolo. Am găsit o bonă care a venit două zile, după care a început izolarea și nu a mai venit', a mai spus Andreea Vasile.

foto: Cinemagia.ro, Imdb.com, verdict.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton