O mai ții minte pe Anamaria Ferentz? Artista a fost la un pas de a-și pierde viața într-un dramatic accident rutier!

 Oana Pantazi
.

În anii 2000, Anamaria Ferentz făcea furori în showbiz, dar plecarea în America a aruncat-o într-un con de umbră. Iată ce mai face artista și cum a trecut peste dramaticul accident de mașină petrecut de Sărbători!

Au trecut 20 de ani de când Anamaria Ferentz, pe atunci în trupa Demo, făcea senzație în lumea showbizului, artista fiind pe val atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Vremurile în care Anamaria ținea prima pagină a ziarelor cu poveștile despre viața ei amoroasă s-au au trecut, iar știrile despre artistă au devenit tot mai puține, după ce aceasta s-a mutat în Statele Unite.

Anamaria Ferentz locuiește acum în Los Angeles, unde, din postările sale, reiese că este foarte fericită. Fie că are diverse evenimente muzicale, fie că face sport (n.r. a și participat la maratoane), artistei pare să-i priască viața peste Ocean.

Artista și-a încercat norocul prima dată la New York, unde a lucrat ca agent imobiliar, iar apoi s-a stabilit în Los Angeles ca profesor suplinitor la o școală de arte, în particular oferind lecţii de muzică și cântând la petrecerile comunităţii româneşti din SUA. În America, buna ei prietenă este Monica Gabor, cu care se vizitează ori de câte ori are ocazia.

„Am fost în şoc două-trei zile

Cu o lună în urmă, Anamaria Ferentz a trecut printr-o experiență care, cu siguranță, a făcut-o să-și reevalueze prioritățile și să fie recunoscătoare providenței că a scăpat cu viață… Aflată în America, artista a fost la un pas de a-și pierde viața, chiar în ajun de Moș Nicolae, dar a scăpat nevătămată dintr-un accident teribil, dovadă că minunile există.

O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult, a scris, artista la scurt timp după accident, pe contul său de socializare.

Sosită recent în țară, artista a povestit, la Star Matinal de Weekend, despre experiența traumatizantă prin care a trecut.

A fost chiar înainte să vin. Mergeam la birou şi un bărbat de 80 de ani a intrat în mine. Noroc că el avea o maşină mică şi a intrat în roata mea din spate. Am auzit o bubuitură, am văzut alb înaintea ochilor, am crezut că a căzut ceva din cer. A sărit un martor şi mi-a spus să stau liniştită. Am fost în şoc două-trei zile.

Un nou an, un nou loc de muncă

Anamaria Ferentz (43) a povestit, printre altele, că, înainte de a veni în România, și-a dat demisia de la agenția imobiliară unde lucra, urmând ca în 2020 să accepte noi provocări.

Compania nu o ducea extraordinar de bine, ne-au spus că mai taie din salarii. Nu am fost de acord şi mi-am dat demisia. Acolo se găseşte mereu, nu-mi fac griji, la ce experienţă am în domeniu. Primii mei bani câştigaţi au fost 50 de dolari, am stat în publicul unei emisiuni. Am zis că îi înrămez. Apoi am făcut imobiliare. Câştigi destul de mulţi bani. Prima dată am fost pe închirieri, am muncit mult, iar în weekend cântam. Nu mi s-a părut greu, a spus Anamaria la Star Matinal de Weekend.

În ceea ce privește viața amoroasă, artista a mărturisit că momentan este singură și că a renunțat să-l caute pe Făt-Frumos. Dar cum nu aduce anul ce aduce ceasul… nu e exclus să primim cât de curând o veste bună.

Foto: Instagram

3Anamaria-Ferentz-682×10243Anamaria-Ferentz-682×1024
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton