Cine este Calina Dumitrescu, concurentă “Bravo, ai stil! Celebrities”. Nepoata Oanei Roman vrea să demontreze tuturor că este o luptătoare

 Dumba Gabriela
.

Calina Dumitrescu provine dintr-o familie celebră, însă nu a apărut foarte des la TV, deşi pe reţelele de socializare este urmărită de mii de fani. La 20 de ani, Calina a decis că este momentul să demontreze tuturor talentul pentru artă, moştenit de la mama ei, Catinca Roman şi este una dintre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities'.

calina-dumitrescu-concurenta-la-bravo-ai-stil-1calina-dumitrescu-concurenta-la-bravo-ai-stil-1

Calina Dumitrescu este o tânăra îndrăzneață, un model pentru tânăra generație, în materie de styling, fiind urmărită pe rețelele sociale de mii de fani. Calina Dumitrescu se declara a fi nonconformistă atunci când vine vorba despre a-și pune ideile în practică, și se descrie că fiind un artist total, în căutarea identității sale.

Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care își caută cea mai bună versiune a ei și care muncește cu ea pentru a reuși acest lucru. Sunt o luptătoare, deși emoțiile mă copleșesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre Phoenix, din propria cenușă', spune concurenta Bravo, ai stil! Celebrities'.

Citește și: Cum arată Gina Chirilă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj: „Este nevoie de persoane publice ca tine”


„Bravo, ai stil! nu este doar un proiect TV'

Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu vor fi și anul acesta alături de Ilinca Vandici în cadrul celei mai iubite emisiuni de modă. Noua generația de concurente va cuprinde vedete de data aceasta.

„Bravo, ai stil! nu este doar un proiect TV, ci înseamnă mult mai mult pentru mine; respir și trăiesc . Nu pot exprimă în cuvinte cât de mult așteptăm să înceapă noul sezon, care se anunță a fi unul total diferit, concurentele fiind deja cunoscute publicului. În acest caz, și noi vom ridică ștacheta, pretențiile noastre, ale juraților, vor fi uriașe', spune Raluca Bădulescu

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmărit la Kanal D, de miercuri până sâmbătă, începând cu orele 22:00.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton