O mai știi pe superba Laura Palmer din Twin Peaks? Cum a îmbătrânit actrița care i-a dat viață faimosului personaj

 Oana Popoiag
.
Laura Palmer actrițaLaura Palmer actrița

'Cine a ucis-o pe Laura Palmer?' Aceasta a fost întrebarea ce a ținut cu sufletul la gură toată planeta în 1991, când a rulat celebrul serial devenit fenomen. Deși moartă din primul episod, superba blondă a devenit personaj iconic. Iată ce face și cum arată acum, la 52 de ani, Sheryl Lee, actrița care i-a dat viață personajului Laura Palmer.

La începutul anilor 90, serialul Twin Peaks era isterie planetară, pe buzele tuturor plutind întrebarea 'cine a ucis-o pe Laura Palmer?'. Pe măsură ce scenariul avansa și misterul se adâncea, regizorl David Lynch refuza să facă lumină. Astfel s-a creat un fenomen în jurul frumoasei blonde care este descoperită moartă chiar în primul episod, învelită într-o sinistră folie de plastic

Actrița Sheryl Lee, probleme cu sănătatea și cu banii la 50 de ani

Actrița ce i-a dat viață Laurei Palmer, Sheryl Lee, avea 22 de ani când a început filmările la serialul-cult,  și părea că o așteaptă o carieră grandioasă la Hollywood. Din păcate, nu a confirmat, iar azi, la 52 de ani, deși continua să joace în filme, e la ani lumină de succesul din 1991. Revenită în atenția publicului abia cu reînvierea din 2017 a seriei, Sheryl nu a avut roluri notabile după Twin Peaks, în plus având și nesanșa să rateze rolul lui Mary Alice Young din 'Neveste disperate'. Mai mult decât atât, în 2007 a început să aibă probleme serioase de sănătate, dezvoltând o boală rară a sângelui, ce omoară globulele albe. Actrița care are un băiat de 19 ani a avut probleme financiare atît de mari încât în 2014 a trebuit să-și vândă casa.

Foto: Hepta, Northfoto 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton