Ce gest emoționant a făcut Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la o lună de la moartea lui: "E greu și doare"

 Laciu Andreea
.

Deși pare greu de crezut, s-a împlinit deja o lună de la moartea lui Nosfe. Artistul s-a stins din viață la doar 7 de ani. S-a simțit rău în timpul unui concert, apoi și-a dat ultima suflare acasă. În urma lui au rămas soția și fetița lor. Durerea fără margini provocată de pierderea lui îi macină și acum pe toți cei care l-au iubit atât de mult. Văduva cântărețului din trupa Șatra B.E.N.Z. a făcut un gest emoționat în memoria celui care a fost marea ei iubire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu doar concurenta de la Chefi la Cuțite a ținut să marcheze cumva momentul în care s-a împlinit o lună de când Nosfe nu mai este printre noi. Lu-K Beats, colegul lui de trupă, a decis să își facă un tatuaj cu chipul artistului, pe care l-a prezentat într-un clip scurt, pe contul lui de TikTok.

madalina-cretan-1-1madalina-cretan-1-1

O lună de la moartea lui Nosfe

În data de 16 octombrie 2022, vestea că artistul a murit la doar 37 de ani a șocat o țară întreagă. Era considerat de mulți din industrie drept un adevărat mentor, chiar și frate mai mare. Avea o căsnicie frumoasă cu Mădălina și o fetiță care va crește acum fără tată. Soția lui Nosfe a distribuit acum o piesă a acestuia pe contul ei de Facebook, iar versurile parcă sunt menite să o încurajeze în cele mai grele clipe din viața ei.

„Știu că e greu și că doare, mai ai puțină răbdare / Puterea e-n mine, e tare, ca cerul albastru și raza de soare / Dar știu c-o să treacă, promit, la momentul potrivit / O să vezi că nu te mint, nu te-aș minți că știu mă simți', sunt versurile din prima strofă a melodiei „O zi”, pe care cântărețul o lansase în urmă cu aproximativ 11 luni, conform Fanatik.ro.

Citește și: Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite: „Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…'

Citește și: Ce dietă ține Florentina Opriș și ce trucuri de frumusețe are, la 54 de ani: „Am un secret. Mănânc doar…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce filmuleț a postat Mădălina Crețan cu regretatul ei soț, Nosfe, la trei săptămâni de la moartea lui: „Fără tine e tot mai greu…”

Citește și: Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase: „E un joc urât”

Ce gest emoționant a făcut Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la o lună de la moartea lui

Colegul de trupă a lui Nosfe a decis să își tatueze chipul acestuia, alături de mesajul: „Dacă te inspir, ești omul meu. Am nevoie de tine mereu'. Fanii au apreciat în număr mare gestul făcut acum de prietenul lui Darius Vlad Crețan, așa cum se numea Nosfe în buletin.

După moartea acestuia, Mădălina Crețan a postat la acel moment un mesaj mai lung, care le-a adus lacrimi în ochi celor care l-au adorat pe cântăreț.

Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încălzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine.

Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii.

Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!„, a scris Mădălina Crețan, pe contul său de socializare, după moartea soțului ei.

Sursă foto: Facebook, Instagram, TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton