Vlăduța Lupău a plecat singură în America, pentru concerte. Cine are grijă de fiul ei: ”Inima mea e...”

 Calin Maria Bianca
.

Vlăduța Lupău și-a îmbrățișat fiul și a plecat din România! Cu inima distrusă de durere, îndrăgita artistă a plecat departe de meleagurile românești. Fără soțul ei și fără fiul pe care-l au împreună, ba chiar de una singură, cântăreța a pășit pe teritoriul Amercii pentru a-și bucura fanii, la concerte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău este încercată de un cumul de emoții în aceste momente. În timp ce se gândește cu bucurie la momentul în care o să își bucure fanii din America, gândul că o să fie departe mult timp de fiul ei o macină foarte tare și nu a putut ascunde acest lucru de mare ei comunitate din mediul online.

vladuta-1-1vladuta-1-1

Cu un dor de nedescris pentru fiul ei, deși abia a plecat de acasă, Vlăduța Lupău se împacă cu gândul când se gândește că l-a lăsat pe mâini bune. Micuțul Iair o să stea în toată această perioadă alături de tatăl lui, însă totodată și de restul familiei, semn că nimic nu poate merge rău.

Citește și: Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică:'Îmi retușez puțin fața'

Citește și:Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj.A avut curaj să se arate 100% naturală

Citește și: Corneliu Botgros, despre fiica pe care tatăl lui o are cu Ana Dabija:”E o realitate pe care nu pot să o neg…”

Citește și: Dani Mocanu, trimis în judecată pentru tentativă de omor.Riscă ani grei de închisoare

Vlăduța Luăpu este în drum spre America în aceste momente, însă gândul și inima i-au rămas tot acasă. Are numeroase motive de bucurie, mai ales că nu mulți artiști ajung aici, însă cu toate astea, un ochi râde și unul plânge. Ba mai mult decât atât, pe lângă dorul de micuțul Iair, frumoasa cântăreață a început cu stângul ziua de azi și călătoria către celălalt colț al lumii.

„Ș-am plecat …departe!
Inima mea e distrusă.', a scris Vlăduța Lupău în dreptul fotografiei cu micuțul ei fiu

Vlăduța Lupău: 'Vă dați seama că eu plec singură în America?'

Într-adevăr, Vlăduța Lupău a ajuns să plece singură în America, însă planul nu arăta deloc așa cu câteva ore înainte de a ajunge la aeroport. Frumosa artistă trebuie să fie însoțită de către cumnata sa, Andreea Rus. Din nefericire, cele două au avut parte de peripeții încă din aeroport, după ce Andreea Rus a întâmpinat probleme cu actele.

„Am primit foarte multe întrebări legate de ce s-a întâmplat. Nu apuc să răspund la toate pentru că sunt ocupată să mă cert. Eu am luat viza în 2019, înainte să mă căsătoresc, deci pe numele vechi. Acum am pașaport cu numele nou. La Ambasadă mi-au spus că nu este nevoie să îmi schimb viza, deoarece pot călători cu ambele pașapoarte (cel cu viza și cel cu numele nou+ certificatul de căsătorie în original la mine). Problema a fost ca la check-in.

Nu au putut să îmi genereze biletul până nu au sunat în Germania, cei din Germania în US și înpoi în România. Am primit ok-ul la ora 6:13, în condițiile în care eu am ajuns la aeroport la 4:30. Avionul a plecat la 6:20. Pentru că am pierdut primul zbor, nu am cum să le prind nici pe următoarele. Nu m-au ajutat cu o soluție. Au spus că nu au cum să mă pună pe alt zbor. Sunt șanse să mi se anuleze și returul pentru că nu am făcut prima parte din zbor. Așa că mi-am cumpărat singură un alt bilet de avion. Am să plec astăzi la ora 14. Vlăduța Lupău, așteaptă-mă.', a spus Andreea Rus pe Instagram.

Vlăduța Lupău nu-și mai alăptează fiul

Cât o să stea în America, gândul Vlăduței Lupău o să fie fără dar și poate la adorabilul ei fiu, pe care l-a lăsat acasă în grija soțului ei. Frumoasa artistă și-a intrat foarte repede în rolul de mamă și este atentă la orice detalii în creșterea fiului ei. La botezul micuțului însă, a realizat că a rămas fără lapte, astfel că de atunci nu-l mai alăptează și îl hrănește cu formulă. Își dorea să-l hrănească cu lapte matern, însă din nefericire așa a fost să fie.

„Am crezut că e un mit că dacă nu mănânci sau ești stresat se oprește laptele. Într-adevăr, eu la botez nu am mâncat absolut nimic și am rămas fără lapte‘, a dezvăluit Vlăduța Lupău la PRO TV.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton