O concurentă este eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Prima reacție: "Nu voiam să plec"

 Laciu Andreea
.

În această seară, 29 septembrie 2022, o concurentă este eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! A trecut doar o săptămână de când Răzvan Botezatu a cedat fizic și psihic în jungla din Republica Dominicană, acum au loc alte două eliminări. Pe lângă Alex Bogdan, se pare că părăsește competiția și o concurentă, așa că și grupul fetelor primește o lovitură puternică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o săptămână, Răzvan Botezatu nu a mai suportat condițiile din junglă și conflictele cu ceilalți concurenți și rostit celebra frază „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Urmează însă și alte eliminări surprinzătoare. Alex Bogdan a cedat și el și nu a mai suportat stările de anxietate, așa că va cere în această seară să fie trimis acasă. În afară de el, va mai pleca și o concurentă, dar în urma unei probe pierdute, nu pentru că a renunțat singură.

adela-popescu-si-cabral-2adela-popescu-si-cabral-2

O concurentă este eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

În această seară, începând cu ora 21:30, telespectatorii Pro TV vor urmări cu sufletul la gură momentele în care doi concurenți vor pleca acasă. Traiul în condiții foarte grele în junglă, hrana extrem de limitată, lipsa de confort și traiul la comun și-au spus cuvântul în cazul mai multor concurenți. Din păcate pentru fete, una dintre ele va pierde locul în competiție în această seară.

'Eu n-am noroc, adică știu că n-aveam cum să dau, știu că nu sunt un om norocos. Tot ce am făcut în viața mea, am făcut prin muncă. Asta e! Mă scoate un zar, mă scoate! Nu voiam să plec, nu voiam să plec la noroc', a spus concurenta eliminată în urma unei probe care ține de noroc.

Citește și: Alex Bogdan, despre cele mai grele momente la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Am avut stări de anxietate foarte intense”. Ce dezvăluie actorul despre ceilalți concurenți / EXCLUSIV

Citește și: Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după externarea din spital: „Se reface. Trebuie să…'

Citește și: Adela Popescu a rămas singură la filmările pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cum s-a pozat Radu Vâlcan în aeroport

Citește și: O tânără și-a tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior. Cum a reacționat impresara

De ce a plecat Alex Bogdan de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Îndrăgitul actor a acceptat provocarea lansată de Pro TV și a venit în junglă, convins că va rezista. Din păcate însă, atacurile de anxietate tot mai dese l-au afectat foarte mult, așa că a ales să se întoarcă acasă.

'Nu sunt în cel mai bun punct al meu, am uitat că sunt un luptător. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legată de jocuri și de fobii, și mult mai puțin despre mine într-un spațiu cu oameni pe care nu-i cunosc și nu știu cum să reacționez.

Vă invidiez că aveți puterea să rămâneți, vreau să rămâneți, dar pentru mine ultimele trei zile au fost un chin. Am început să am atacuri mari de anxietate și nu am știut să trec peste chestia asta, m-am luptat cu ea câteva zile. Cursa s-a încheiat! Sunt celebru, scoate-mă de aici!', a afirmat Alex Bogdan, în momentul în care a cerut să plece acasă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton