Mama gemenilor din Ploiești, condamnată la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. Decizia nu este definitivă

 Ifrim Georgiana
.

Mama gemenilor din Ploiești, condamnată la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. În urmă cu aproximativ un an, doi copii în vârstă de doi ani au căzut de la fereastra apartamentului, în timp ce mama lor făcea un live pe Facebook. Incidentul s-a petrecut în Ploiești, iar această tragedie a cutremurat o țară întreagă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna februarie, , instanța a admis o acţiune introdusă de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova care a solicitat decăderea din drepturile părinteşti a femeii. Acum, se pare că aceasta a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, însă decizia nu este definitivă. Mai mult, instanţa interzice inculpatei exercitarea mai multor drepturi, inclusiv cel de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, părinteşti şi de a fi tutore sau curator, pe o perioadă de 5 ani.

gemeni-1gemeni-1

Citește și: Mama gemenilor din Ploiești a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă, la opt luni de la tragedie

Citește și: Mama gemenilor din Ploiești, care au căzut de la etajul 10, cere încă o șansă tatălui copiilor:”Hai să facem o familie din nou”

Citește și: O concurentă este eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Prima reacție:”Nu voiam să plec”

Citește și: Simona Halep, mașină de 65 de mii de euro de ziua ei:”Sunt îndrăgostită”. Cine i-a făcut acest cadou spectaculos

Mama gemenilor din Ploiești, condamnată la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă

Femeia a fost cercetată până acum în libertate. Joi, 29 septembrie, aceasta a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.

„Condamnă pe inculpata Vizu Andreea Violeta, la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare, sub aspectul săvârşirii la data de 11.08.2021 a infracţiunii de ucidere din culpă. (…) Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 5 ani', potrivit sentinței pronunțate de judecătoria Ploiești.

Mai mult, instanța îi impune condamnatei să frecventeze trei programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune Prahova sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

Tragedia gemenilor de la Ploiești a cutremurat o țară întreagă

În urmă cu un an, doi copii în vârstă de doi ani și-au pierdut viața, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc. Se pare că aceștia au fost lăsați nesupravegheați de mama acestora, care făcea live pe Facebook în momentul tragediei, din camera alăturată.

La vremea respectivă, oamenii legii au avut două teorii: gemenii s-au urcat pe pervaz și au căzut sau au fost aruncați de către mama lor.

„La data de 18 august 2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11 august 2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora', a transmis, într-un comunicat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Sursa foto: Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton