De ce nu mai apare Mircea Badea la Antena 3: "Dispar o perioadă"

 Dumba Gabriela
.

Zilele trecute, Mircea Badea anunța că va lipsi o perioadă de la celebra lui măsuță de la Antena 3 și s-a ținut de cuvânt. Realizatorul emisiunii „În gura presei” nu a specificat unde pleacă, mai ales că abia revenise dintr-un concediu în Grecia, dar și-a anunțat fanii că va reveni, nu se pune problema să renunțe la emisiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La finalul emisiunii de joi, ultima de săptămâna trecută, Mircea Badea și-a anunțat telespectatorii fideli că va lipsi o perioadă de pe post, dar nu a spus care este motivul. Totuși, realizatorul Antena 3 a specificat că nu este vorba de o plecare permanentă, ci de una temporară, fără a anunța când se întoarce la emisiune.

43424342

De ce nu mai apare Mircea Badea la Antena 3

Pentru că abia revenise din concediul din Grecia, unde s-a relaxat cu familia și câțiva buni prieteni, părea cel puțin nepotrivit să plece din nou în vacanță. De aceea, unii dintre fanii emisiunii sale s-au gândit că Mircea Badea a luat decizia să plece definitiv de la Antena 3.

'Când revin? Revin ulterior! Apropo, dispar o perioadă, ceea ce îmi doresc foarte tare și mai vedem ulterior ce o mai fi! Vă susțin', a spus Mircea Badea și mulți au crezut că și-a dat demisia.

Dar nu este vorba despre așa ceva! Și nici nu s-a certat cu șefii, așa cum s-au grăbit unii să comenteze pe rețelele de socializare.

Ulterior, vedeta Antena 3 a postat imagini de la plajă, concomitent cu iubita lui, Carmen Brumă, care a și dezvăluit locația: Bulgaria.

Cei doi au plecat, așadar, la vecini, împreună cu fiul lor și dacă Mircea Badea și Vlăduț se bucură de vacanță, Carmen Brumă îmbină utilul cu plăcutul. Aceasta conduce o tabără de slăbit care se desfășoară în stațiunea Obzor, din Bulgaria și zilnic postează pe Instagram cum evoluează întâlnirea cu fanele ei.

Citește și:Maia Morgenstern, din nou la Hollywood! Va juca și în „Patimile lui Hristos 2:Învierea': „Va fi o capodoperă. Va fi cel mai mare film din istoria lumii'

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit:'Relația noastră a fost relaxată până la un punct'

Citește și: Diana Gureșoaie a fost externată din spital, după ce era să-și piardă piciorul. Cu se simte acum:„Sunt imobilizată la pat’

Mircea Badea a comentat, înainte să ia o pauză de la Antena 3, ultimul clip cu George Buhnici

Un nou filmuleț a devenit viral pe TikTok, ce îl are ca actor principal pe George Buhnici. În clipul filmat în 2013, George Buhnici este surprins glumind despre fetițele de 13 ani. Chiar interlocutorul său este cel care îi spune că tocmai ce a făcut o glumă proastă.

Totul s-a întâmplat în 2013, atunci când George Buhnici filma un review auto alături de un jurnalist. Acesta din urmă i-a povestit lui Buhnici o întâmplare: 'Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și spun: E roșiiiie!'. 

'La 13 ani ani?' a întrebat George Buhnici. 'Da' a răspuns jurnalistul. 'Și le-ai luat la discotecă, nu?' a spus Buhnici. 'Poftim?' a fost reacția jurnalistului. 'Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?' a insistat Buhnici.  

'Ce glumă… proastă' a zis cel de la volan.

'Hai că nu ești departe de vârstă cu ele' a continuat George Buhnici.

'Sper să taie Daniel asta' a spus jurnalistul de la volan.

'De ce?' întreabă, lejer, Buhnici, adăugând: 'Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?''Ăăă, nu' spune cel de la volan. 'Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem' spune George Buhnici. 

Mircea Badea a comentat ultimele imagini apărute cu George Buhnici, care a ajuns din nou viral, pe TikTok, după ce a glumit pe seama fetițelor de 13 ani.

„Eu mă simt rău, dar nu înțeleg despre ce discută. Ce Jilava, care e la Jilava?” a spus Mircea Badea, în emisiunea 'În gura presei', de la Antena 3, ca reacție la ultimele imagini apărute cu George Buhnici.

„Cum dracului a reușit unul ca ăsta, în țara asta, să existe cumva? Mie nu mi-ar da prin cap să mă uit ce măcăne Buhnici pe Youtube despre orice. M-aș uita vreodată? Nu! Și totuși înțeleg că avea contracte, se uită unii în dinții lui să ia lumină. Doamne!” a continuat realizatorul TV. 

„E noul Cumpănașu. Dacă vreți să discutăm despre Buhnici, invariabil discuția este despre țara asta…”, a fost concluzia lui Mircea Badea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton