Cum s-a simțit Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu al doilea copil: "Acolo a fost nevoită să..."

 Raiciu Adriana
.

Cum s-a simțit Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu al doilea copil. Andreea Antonescu a acceptat propunerea de a participa la America Express, neștiind faptul că este însărcinată a doua oară. Iată cum s-a simțit artista pe toată durata concursului, dar și ce decizie a luat acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Pe lângă cariera muzicală, aceasta a cochetat și cu televiziunea, fiind implicată în mai multe proiecte de televiziune. Recent, a decis să participe la America Express, alături de colega și buna ei prietenă, Andreea Bălan.

Andreea-1-819×1024-1Andreea-1-819×1024-1

În weekend, Andreea Antonescu și-a anunțat fanii că urmează să devină mamă a doua oară. Mulți s-au întrebat imediat cum a reușit cântăreața să participe la emisiunea de la Antena 1, ținând cont de probele grele la care sunt supuși concurenții. Iată ce spune o persoană apropiată a artistei!

Citește și: Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express.Cum au fost surprinse cele două artiste  

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea de la America Express: „Mi-am promis că o să fie ultima oară când… „

Citește și: De ce s-a mutat Andra Voloș din România:„2-3 luni m-am gândit dacă să fac sau nu acest pas

Citește și: Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată. Afaceristul va deveni tată a doua oară:Avem multe de trăit împreună

Cum s-a simțit Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu al doilea copil

Andreea Antonescu s-a întors în țară, după două luni petrecute în show-ul America Express. Vedeta a făcut echipă cu Andreea Bălan, colega ei de trupă. La puțin timp după ce a revenit în țară, artista a făcut un anunț neașteptat, este însărcinată a două oară.

Acest lucru înseamncă că artista era deja gravidă în momentul în care a plecat la America Express. O persoană din anturajul cântăreței susține acum că, în primele săptămâni, aceasta nu a avut niciun fel de simptom și s-a putut bucura de experiențele trăite peste ocean.

„Pentru Andreea a fost o surpriză să afle că e însărcinată, mai ales că în timpul show-ului nu a avut niciun fel de simptome sau grețuri, în condițiile în care acolo a fost nevoită să trăiască în sălbăticie, iar mâncarea nu era una tocmai ok', a declarat sursa pentru playtech.ro.

Totodată, după ce a aflat că este însărcinată a doua oară, mai exact după ce s-a întors de la America Express, Andreea Antonescu a decis să renunțe la concerte pentru o perioadă.

Da, este adevărat, nu voi mai merge la concerte', a mai spus aceasta.

Andreea Antonescu este însărcinată a doua oară

În weekend, Andreea Antonescu a anunțat că este însărcinată a doua oară, dar a mărturisit și faptul că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalistul Victor Vrînceanu.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!’, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton